Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

SZDSZ: Gyurcsány nem egyeztetett Horváth Ágnes leváltásáról
2008-03-29 20:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Horváth ÁgnesAz SZDSZ szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "egyoldalúan, egyeztetés nélkül" jelentette be, hogy nem kíván Horváth Ágnes egészségügyi miniszterrel együtt dolgozni. A kisebbik koalíciós párt ezt szombaton közleményben tudatta a távirati irodával.

 

  

Horváth Ágnes a kormány programját hajtja végre következetesen, a liberálisok szempontjából erős kompromisszumokkal. Horváth Ágnes élvezi az SZDSZ bizalmát - szögezi le a liberálisok közleménye.

"Ha a miniszterelnök új programot szeretne, arról kell dönteni. A miniszterelnöki javaslat az SZDSZ számára nem fogadható el" - áll a dokumentumban.

Közölték azt is, Kóka János SZDSZ elnök hétfő estére összehívta a frakció és ügyvivői tanács tagjait "a helyzet értékelésére".

Gyurcsány Ferenc szombaton az MSZP országos pártértekezletén azt javasolta, hogy a koalíciós partnerrel közösen jelöljenek másik tárcavezetőt Horváth Ágnes helyére. Mint mondta, ezt a tényt előzetesen közölte Kóka János SZDSZ-elnökkel és Horváth Ágnessel is. Mint megjegyezte: "természetes", hogy egyikük sem örült a dolognak.

Arra a kérdésre, hogy miért szerepel a szabad demokraták közleményében, hogy a kormányfő Horváth Ágnessel kapcsolatos bejelentésére "egyoldalúan, egyeztetés nélkül" került sor, miközben maga Gyurcsány Ferenc azt mondta: döntését előzetesen közölte az SZDSZ elnökével és a tárca vezetőjével, az MTI kormányzati körökből azt a tájékoztatást kapta: a két kijelentés nem áll egymással ellentétben.

Amint a távirati iroda megtudta: Gyurcsány Ferenc szombaton reggel valóban felhívta Kóka Jánost és Horváth Ágnest, hogy közölje velük, milyen bejelentést készül tenni az MSZP országos pártértekezletén, a szabad demokraták közleményében használt megfogalmazást azonban az indokolja, hogy ezt a gesztust az SZDSZ önmagában nem minősíti "egyeztetésnek", ugyanakkor viszont egyoldalúnak tekinti.

Daróczi Dávid kormányszóvivő szerint Horváth Ágnes menesztése a reform érdekében hozott áldozat.

Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc döntése nem a reformpolitika feladása, hanem éppen ellenkezőleg, annak megmentéséről szól. A reformpolitikához meg kell teremteni a társadalmi és a koalíciós támogatást - tette hozzá.

 

C-PRESS - ECHO TV 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek