Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A "sutyerákok" lázadása
2008-03-18 10:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Heti VálaszHorn Gábor benyomta a tutit. A Hír Tv kamerája pedig lesasolta a népszavazás rögtönzött értelmezését: "Feri, azt mondták, hogy menj a pi...ba, valljuk be!" Horn Gábor bevallotta. Őszintén. Egyenesen.

Ahogy társtettestől "illik" a bajban: menj a pi...ba! Mármint Te. Mi maradunk. Mint a múltkor, a balfácán Medgyessynél. Mert a sikernek sok gazdája van, de a kudarc okát mindenki a másikban látja. Az SZDSZ kampányfőnöke például Feriben. (Nincs ezzel egyedül.)

 

 

Az idézett szakasz még a horni kifakadás bocsánatosabb fele. A nehezebben emészthető passzus arról szól, hogy micsoda alakokból, "kemény fiúkból, sutyerákokból" áll a szocik vezérkara. Nem tévedés, a koalíciós társ. Az államtitkár még a fejformákat is mutatta. Lombrosoként, nehogy félreérthető legyen. Igazán kemény fiúk, su-tye-rá-kok. És részegítőn jót kacagunk.

Íme, a megbonthatatlan szocialista és szabad demokrata koalíció. A magasabb rendű tudat és a tömeg együttműködése. S íme, a tényeket üstökön ragadó szakértői értelmezés. Ami nem jelent mást, mint hogy a gyurcsányi politika megbukott. Kívül is, belül is. Nem kicsit, nagyon.

Már a közvélemény-kutatásokból kitűnt, hogy a kormányfő és köre iránti bizalom a tengerszint alá esett. A két koalíciós párt vezetője egymást múlja alul a népszerűségi lista végén. Bizalomvesztésről árulkodott az idei, újbudai időközi választás is, amelyen a koalíció egyesített erői húszszázaléknyi szavazatot könyvelhettek el - közös jelöltjüknek. De alig van beszédesebb annál, mint amikor négymillió állampolgár (ekkora tömeg önkormányzati választásokat szokott eldönteni) mondja el ítéletét.

Vasárnap ez történt.

A kormány tevékenységét jelképesen megjelenítő vizitdíj, kórházi napidíj és tandíj kérdésében az urnához járulók 82-83 százaléka a koalíció döntése ellen szavazott. Mondhatni úgy is, hogy a kormányt 16-17 százalék vette védelmébe. Igazán nem sok. Ekkora támogatottsággal még napközis tábort sem lehet irányítani, nemhogy országot. Főként nem a slamasztika kellős közepén. Márpedig most - hála a koalíció első négy évének - nyakig ülünk a bajban.

A riasztó, hogy a kormány politikusai kézlegyintéssel intézik el a népszavazáson történteket. Persze, hogy ingyenességet választott a többség. Hiszen orránál tovább nem látó sutyerák mind, darálják kevés kivétellel. Fel sem merül, hogy milyen brutális előzmények után jutottunk idáig. A választási hazudozástól kezdve a kormányzati arrogancián át a senkire és semmire tekintettel nem lévő törvényhozásig. Az "úgyis megcsináljuk", "majd beléjük verjük" felsőbbrendű és lekezelő modortalanságig. A hivatalosság szintjére emelt horngáborságig.

És mostanra az elutasítottság óriásira duzzadt. 82-83 százalékra. Innen már nem lehet fordítani. Azokkal biztosan nem, akik miatt a helyzet elfajult, s akik ma sem ismerik fel felelősségüket a történtekben.

A "sutyerákok" fellázadtak. Önérzetből. Vasárnap elmentek szavazni, és a miniszterelnököt elküldték a pi...ba.

Patthelyzetbe jutottunk. Gyurcsány Ferencnek egyszerre van papírja arról, hogy nincs támogatottsága, és arról, hogy ő a miniszterelnök. Márpedig utóbbi csak diktatúrában működik az előbbi nélkül. Hamarosan eldől, bicepszre gyúr, újabb vízágyúkat, lövedékeket és füstgránátokat vásárol-e a koalíció, vagy alapvetően változtat a politikáján. Úgy, ahogy az a népszavazási eredményből kiolvasható.

A funkcionális analfabétáknak majd Horn Gábor segít. 

 

 

C-PRESS - Heti Válasz 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-08-11
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-08-10
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a türelmetlenségnek, - alaposak és megfontoltak vagyunk. Nem bánjuk a nagyobb munkamennyiséget, lépésről, lépésre birkózunk meg a plusz feladatokkal is. Ráadásul igényesen dolgozunk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, - különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk