Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Cigány klón Gárda módra - megalakult a Világ Nemzetőrség
2008-03-08 11:39
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Világ NemzetőrségKőszegen megalakult a Világ Nemzetőrség, melynek bázis irodája Magyarországon lesz – mondja Baranyai Mihály helyi CKÖ elnök a cikkben. Fő feladatukként jelölték meg a bűnmegelőzés területén a kábítószer elleni harcot.

 

 

A nemzetőrség tagjai pályázati pénzből fizetést is kapnak - nyilatkozza Baranyai Zsolt "főtörzszászlós" a nemzetőrség kőszegi parancsnoka.

 

 Romák a bűnmegelőzésért

 

Itt szeretné gyorsan megkérdezni a C-PRESS Hírügynökség, hogy kitől kapnak segítséget, pénzügyi támogatást? Mert a cikk nem terjed ki erre a részre.


Milyen veszélyességi fokozatban és mennyi összecsapás után kerül kifizetésre közpénzből „elhivatottságuk”?

 

A felvételi kritériumban szerepel, hogy a "főtörzs-zászlós úr" bűntetlen előéletű személyeket vár a nemzetőrségbe. Talán az is elgondolkodtató, hogy az ismert és hangzatos kritérium mögött kiknek a felvezető szövege van előre tolva és mit szeretne ezzel üzenni és kiknek?

 

A továbbiakban már csak költői kérdéseket tudunk feltenni, melyre persze mindenki tudja a választ és nem nehéz a találós kérdés megfejtése.

Kiknek áll ma Magyarországon érdekében az, hogy a Gárda klónját cigányul is megfogalmazzák, illetve életre hívják?
Talán ugyanazok az erők támogatják a kőszegi főtörzszászlósékat, akik a Magyar Gárdát?

A magyar társadalom egyik része túlbuzgóan cigányellenes, veszélyt lát a cigányokban, sőt némelyik elvetemült szélsőséges politikai képződmény tagja egyenesen genetikai hulladéknak nevezi a cigányokat. Parancsnokságot és rangokat hoznak létre, mint a fegyveres erők tagjainál.

Szerettük volna elérni telefonon Baranyai Mihály kőszegi CKÖ elnököt, hogy a kérdéseinkre adjon választ, illetve nyilatkozzon, hogy hány tagja van jelenleg a Világ Nemzetőrség szervezetének, hol és mikor lett bejegyezve, kik az alapító tagjai.

Sajnos a holnapon (www.koszeg.hu) megadott telefonszámon több napja senki nem jelentkezik így nem tudtuk felvenni a kapcsolatot a CKÖ vezetőjével.

Telefonon megkerestük Kolompár Orbánt az Országos Cigány Önkormányzat elnökét, hogy tud-e a Világ Nemzetőrség megalakulásáról. A C-PRESS Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy nincs ismerete erről a szervezetről, illetve nem hallott róluk. További nyilatkozattól elzárkózott amíg az ügy esetleges részleteit meg nem ismeri.

Várjuk a további fejleményeket.

Ha mindez igaz lenne, vajon van-e lehetősége a roma közéletnek, például a Roma Integrációs Tanács roma civil képviselőinek megakadályozni e szervezet létrejöttét, vagy elérni a feloszlatását?

Mindez akkor történik, történhet, amikor a Magyar Gárda feloszlatását kezdeményezik, illetve ennek a lehetőségét keresi például a Főügyészség.

 

Világ Nemzetőrség


Kőszegi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

 

  •  Baranyai Mihály
  •  Baranyai Zsolt
  •  Bogdán Éva
  •  Horváth Zoltán

 

 

 

Elérhetőségek:

Baranyai Mihály elnök
Levelezési cím: 9730 Kőszeg, Rohonci u. 40.fsz.
Tel.: 06-30/322-4671
 

Forrás: Olvasónk által beküldött cikk fotó alapján

 


C-PRESS

 

 

Kapcsolódó anyagok: 

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek