Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Főügyészségi végzés - helycsere, jogtalan pénzek felvétele, becsapott cigányzenészek, ismét botrány?
2008-03-05 11:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Főügyészségi végzés - helycsere, jogtalan pénzek felvétele, becsapott cigányzenészek, ismét botrány?!Megkaptuk a Fővárosi Főügyészségtől a végzést, amely kötelezi az eredeti állapot visszaállítására a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetét. Tehát kiderült, hogy Szirmai törvénytelenül, hatalmi arogenciával kezeli a szakszervezet ügyeit.

 


Főügyészségi végzés - helycsere, jogtalan pénzek felvétele, becsapott cigányzenészek, ismét botrány?! A közeli jövőben több anyagot fogok küldeni arról,  hogy az ügyészségi határozat kitér arra is, hogy az MZTSZ alapszervezetei nem jogi személyek, így az RZ/2006 -os pályázati összeget jogtalanul vették fel.


A Magyar Cigányzenészek Szakszervezete fellép a jogtalanul elherdált pénzkifizetések ellen - azért, mert a pénzek nem kerültek a cigányzenészekhez.

Köszönöm a pontos, hiteles, gyors tájékoztatást.

Szeged 2008 03.04.

Üdvözlettel Czutor Zsolt

 

------------------------------ 

 

Nyíltlevél - Dr. Gyimesi László részére

Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete

1068 Budapest Városligeti fasor 38.

Dr. Gyimesi László főtitkár úr részére

 

 

Tisztelt Gyimesi Úr!

 

 

A Fővárosi Főügyészség levelében foglaltak alapján kérem, hogy titkári funkciómat haladéktalanul helyreállítani, és kirendeltség vezetői munkakörömbe visszahelyezni szíveskedjék. Ezen túlmenően kérem továbbá az alapszervezeti iratok és bélyegzők  8 napon belül történő tételes visszaadását. Az alapszervezet, illetőleg a kirendeltség működéséhez szükséges tárgyi feltételek (iroda helyiség, berendezés, egyéb infrastruktúra) biztosítását is nélkülözhetetlennek tartom, ezért ez ügyben is kérem szíves intézkedését.

 

Tekintettel arra, hogy nem volt valós a Csongrád Megyei Kirendeltség megszüntetésére vonatkozó indokolásuk, ezért kérem 2006 Október 01 napjától visszamenőleg részemre az elmaradt munkabér kifizetését.

 

Mint szakszervezeti tag, kérem azt is, hogy mindazokért a szabálytalanságokért, amelyek most felszínre kerültek, a felelős személyeket vonják felelősségre.

 

Magam és családom nevében igényt tartok arra is, hogy a lejáratásunk miatt megtépázott jó hírnevünk helyreállítása érdekében főtitkár úr tegyen közzé nyilatkozatot a Szegeden, illetve Csongrád megyében megjelenő Délmagyarország, illetve Délvilág elnevezésű napilapokban. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy személyiségi jogaink megsértése miatt kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni.

 

 

Szeged 2008-03-04

 

 

Tisztelettel:

 

Czutor Zsoltné

Alapszervezeti titkár

 

 

C-PRESS 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk