Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Lehull a lepel a 120 milliós MeH tanulmányokról
2008-03-04 08:08
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Lehull a lepel a 120 milliós MeH tanulmányokrólTizenkilenc alkalommal rendelt tanulmányokat tavaly a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága, összesen 120 millió forintért - derül ki egy, a Népszabadság birtokába jutott összesítésből.

 

 

A szakállamtitkárság által megrendelt tanulmányokra akkor terelődött a figyelem, amikor kiderült: az egyik dolgozat tartalma és minősége vállalhatatlan.

Az Ariba Bt.-től megrendelt munkát Pimper Richárd kabinetfőnök-helyettes rendelte meg és hagyta jóvá. Az Origo hírportál derítette ki, hogy a dolgozat értelmezhetetlen mondatokkal és elavult információkkal volt tele. A tanulmányt jegyző Ariba Bt. tulajdonosa egy targoncákat árusító kecskeméti férfi, aki az Origónak azt mondta: a dolgozathoz semmi köze. A bruttó 7,7 millió forintba került tanulmány miatt Pimpernek távoznia kellett, az Ariba Bt.-vel felbontották a szerződést, a pénz visszafizetése folyamatban van.

"Komoj tanulmany" 6,4 milióért - A MeH így is fizetett!

Az összesítés szerint az egyik legdrágább dolgozatot (bruttó 12 millió forint) az a Digital Natives Kft. készítette, amely cégben Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök egyik (volt) munkatársa a résztulajdonos. Honti Pál korábban a kormányfő érdekeltségébe tartozó Perfekt Rt.-nél volt marketingigazgató, továbbá felügyelő- bizottsági tag volt korábban a szintén Gyurcsány nevéhez kötődő Altus Rt.-ben. Egyúttal a Gyurcsány Ferenc, Lendvai Ildikó és Hiller István által életre hívott Alapítvány a Modern Baloldalért kuratóriumának is tagja.

A támadások miatt a Digital Natives Kft. a kommunikációs szakállamtitkársággal kötött szerződés felbontását kezdeményezte, indoklásában pedig rámutatott: annak ellenére került cégük politikai csatározások kereszttüzébe, hogy a mostani ellenzék kormányzása idején is kaptak informatikai megbízásokat.

A legtöbb tanulmányt a Tárki Társadalomkutató Intézet készítette: öt dolgozatot, csaknem 45 millió forintért. A legolcsóbban a Budapest Economics Közgazdasági Tanácsadó Kft. dolgozott, a Közép-Európa és Oroszország gazdasági kapcsolata című anyagért százhúszezer forintot kaptak. Az Inno-Res Innovációs Kutató Kht. bruttó hatmilliót kapott a balatonőszödi beszéd médiabeli megjelenésének és interpretációjának elemzéséért.

Az ötmillió forint alatti, vagyis az üvegzsebtörvény értelmében nem nyilvánosságköteles dolgozatok között találjuk még az Auna Kft.-t, amely Negatív kampány a politikai marketingben címmel (bruttó 4,3 millió); illetve a Pillók és Társa Bt.-t, amely Az élettársi viszony jogi és társadalmi kezelése címmel (bruttó 3,6 millió) készített tanulmányt a szakállamtitkárság részére.

 

C-PRESS - VG 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-08-12
  Ma rendkívül kíváncsi hangulatban leszünk. Örülünk, ha egy jó programra nyílik lehetőségünk. Ha ezt a legjobb barátainkkal oszthatjuk meg, akkor teljes lesz a boldogságunk. Iktassunk be egy jó mozit, vagy egy kiállítást. Ha hízékonyabb alkatúak vagyunk, akkor ma ne fogyasszunk nagy zsírtartalmú ételeket. Még a saláták is tartalmazhatnak olajos önteteket, tehát ma készítsük inkább öntet nélkül a zöldféléket. A sovány húsok fogyasztása megengedett.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-08-11
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-08-10
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a türelmetlenségnek, - alaposak és megfontoltak vagyunk. Nem bánjuk a nagyobb munkamennyiséget, lépésről, lépésre birkózunk meg a plusz feladatokkal is. Ráadásul igényesen dolgozunk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, - különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk