Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Meglepő fordulat: meg sem gyanúsították a Magyarok Nyilasait!
2008-02-25 22:43
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Molotov koktélEz az igazi megdöbbentő fordulat: a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal csak előállította és meghallgatta Magyarok Nyilai nevű szélsőséges csoport majd egy tucatnyi tagját. Őrizetbe azonban senkit nem vettek a nyomozók, és senkit sem gyanúsítottak meg.

 
Majd egy tucatnyi helyen tartottak házkutatást a nyomozók Szegedtől egészen Budapestig. 12 főt állítottak elő a Nemzeti Nyomozó Iroda épületében a rendőrök a jól összehangolt akció eredményeként. Mindenhol szinte másodpercre pontosan egy időben kopogtattak be a nyomozók. Ám hiába találtak állítólag robbanóanyag-gyanús folyadékokat a rend őrei, egyelőre senkit sem tartóztattak le, és senkit sem gyanúsítottak meg az ügyészek. A magát Magyarok Nyilainak nevező csoportot sem Csintalan Sándor ex-politikus megverésével, sem pedig az MSZP-s politikusok ellen irányuló Molotov-koktélos támadásokkal sem tudták egyértelműen összefüggésbe hozni. A nyomozás, az adatgyűjtés és a szakértői vélemények elkészítése már folyamatban van, de a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal egyelőre óvatosan nyilatkozik az ügyben.

"Valóban sok embert állítottunk elő. A nyomozás gőzerővel folyik. Azon kérdésére, hogy a házkutatások során találtunk Molotov- koktélokat illetve robbanóanyag gyanús anyagokat, azt tudom mondani, hogy majd a szakértők erre minden kétséget kizáró választ fognak adni. Azt meg tudom erősíteni, hogy egyelőre gyanúsítás és őrizetbe vétel sem történt ezekkel az előállított emberekkel kapcsolatban. Kiterjedt nyomozati cselekmények vannak, amelyekről nem kívánok beszélni. Így arról sem mondhatok semmit, hogy milyen módon és miért kerültek a hatóságok látókörébe ezen személyek" - nyilatkozta a STOPnak Keresztes Imre ügyész.

A Magyarok Nyilai szervezet leleplezésében és a tagok felderítésében a szolgálatok szorosan együttműködtek a nyomozókkal. Sőt, egy a neve elhallgatását kérő illetékes megerősítette, hogy külön csoport alakul a szélsőséges, terrorgyanúba keveredett szervezet felszámolására.

"Valóban ebben a közös, nevezzük úgy, hogy nyomozó-csoportban mi is ott voltunk a szolgálatok részéről. Nagyon szoros már-már példaértékű munka volt ez" - közölte a polgári titkosszolgálatok egy neve elhallgatását kérő munkatársa, a STOPal.

A most begyűjtött tucatnyi személy az eddigi adatok alapján kimutatható kapcsolatot tartott fenn egymással. A meghallgatottak, akik a feltételezések szerint a Magyarok Nyilainak aktivistái többnyire rossz körülmények között élő emberek. A gyors akciónak feltehetőleg az is volt a célja a nyomozók részéről, hogy "példát statuáljanak" és megelőzzenek újabb Molotov- koktélos támadásokat.

 

 

C-PRESS - STOP 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk