Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
SZDSZ-es ügy: "nem bébiételt majszoló cigányemberekről beszélünk"
2008-02-22 09:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
IgazságMali Zoltán, Drávapiski polgármestere feljelentést tett az SZDSZ vitatott elnökválasztásának ügyében. Korábban 700 tagot toborzott pártjának Dél-Baranyában, de azt mondja ez csak három szavazatot hozott az SZDSZ jelenlegi elnökének. A 2006-os önkormányzati választások előtt elkezdődött a pártszervezés Baranyában. A párt teljes vezérkara tudott erről, Kóka János és Kuncze Gábor is.

 

Mindenki - mondta az InfoRádióban Mali Zoltán, aki feljelentést tett a szabad demokraták vitatott elnökválasztása miatt.

 

Igazság 

 

Ma azt mondják, hogy kocsmai beléptetések történtek. Gulyás József, az országos tanács elnöke még az elnökválasztás előtt eljött Baranyába. Látogatást tett az alapszervezeteknél, és láthatta, hogy nem "bébiételt majszoló cigányemberekről beszélünk", hanem van programjuk, dolgoznak - jelentette ki a politikus.

 

A polgármester közölte, hogy Kóka János biztosan tudott az akcióról, mert megírta neki, igaz az e-mailekre nem kapott választ.

 

Mali Zoltán a pártszervezést azzal magyarázta, hogy komoly lobbierőt akartak képviselni a pártelnökválasztáson.

 

Arra a kérdésre, hogy szerinte hozzájárult-e a tagtoborzással Kóka János pártelnökké választásához, azt mondta, hogy Baranyából hárommal több küldött volt, mint az előző választáson. Hozzátette: nem hiszi, hogy érdemben hozzájárult volna ezzel Kóka János megválasztásához.

 

"Minden falu kapott pályáztatás nélkül tízmillió forint nagyságrendű támogatást. A saját klientúrának elég komoly pénzek lettek kiosztva. Azoknak a falvaknak, amelyek kaptak ilyen pénzt, a háromnegyede SZDSZ-es vezetésű" - jelentette ki Mali Zoltán, aki egy éve kilépett az SZDSZ-ből, miután lopásért elítélték.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn rendelte el a nyomozást az SZDSZ-es elnökválasztás ügyében, magánokirat-hamisítás gyanúja miatt.

 

Borbély Zoltán ügyész, a Legfőbb Ügyészség szóvivője elmondta: Szerdahelyi Szabolcs, a Deport '56 elnöke pénteken tett feljelentést a XI. kerületi rendőrkapitányságon az ügyben, a BRFK pedig hétfőn elrendelte a nyomozást.

 

A szóvivő hozzátette: hétfőn az V-XIII. kerületi ügyészségen egy polgármester is feljelentést tett az ügyben, ugyanezen tartalommal, a feljelentést vélhetően továbbítani fogják a BRFK-ra. Az MTI úgy értesült, hogy a feljelentő Mali Zoltán volt.

 

Közben az SZDSZ belső vizsgálatot kezdeményezett a párt legutóbbi elnökválasztás ügyében.

 

A Hír TV Célpont című műsorában hangzott el a vád, amely szerint manipulálták az SZDSZ tavalyi elnökválasztását és Kóka János nem igazi voksokkal nyerhette meg a választást.

 

Köteles Péter, az SZDSZ egyik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tagja nyilatkozott a televíziónak.

 

T. Asztalos Ildikó az SZDSZ Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke közölte, minősíthetetlen vádaskodásnak tartja Köteles Péter kijelentéseit.

 

 

C-PRESS - inforadio.hu 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk