Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Sok MSZP-tag átlép az MSZDP-be
2008-02-17 19:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
No MSZPAz MSZP-tagok közül sokan átlépnek a Magyarországi Szociáldemokrata Pártba, és ez is hozzájárulhat az MSZDP megerősödéséhez – jelentette ki Kapolyi László, azMSZDP elnöke, szocialista parlamenti képviselő pénteken az MTI-nek adott nyilatkozatában. Kapolyi László elmondta: az átlépések és az új belépők igazolják, hogy az emberek közül mind többen látnak húzóerőt a szociáldemokrata pártban.

 

Valóban előnyös lehet, ha a baloldal két lábbal áll a talajon. Ezáltal lehetőség nyílik az MSZP bizonyos kísérő jelenségeinek ellensúlyozására, a baloldali értékek erősítésére - fogalmazott a politikus, egykori ipari miniszter.

Emlékeztetett arra, hogy a szociáldemokrata pártot nem köti az SZDSZ-szel koalíciós szerződés, így el tud határolódni a neoliberalizmustól, megfogalmazhatja fenntartásait a szociálliberalizmussal szemben, valamint határozottan kiállhat a szociáldemokrácia értékrendje mellett.

Az MSZDP erősítheti a társadalmi szolidaritást, igyekszik biztosítani az emberi méltóság megőrzését a piaci versenyben. Éppen ezekből a törekvésekből adódóan mindinkább a társadalom leszakadó rétegei jelenthetik a párt tömegbázisát - hangsúlyozta az elnök.

Kapolyi László arról is szólt, hogy mint az ország egyik legvagyonosabb embere jelenleg saját pénzéből finanszírozza pártja működését, mert egyéb anyagi forrás jobbára nem áll rendelkezésre. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem ragaszkodik a vezető szerephez, és amint a helyzet úgy kívánja, szívesen átadja a helyét "egy rátermett fiatal politikusnak, aki sikerre viheti a pártot és kiérdemli a támogatók bizalmát".

A 2010-es választásról szólva az MSZDP vezetője kifejtette: az egységesen felálló baloldalnak lehet esélye a versengésben, az MSZDP azonban meg kívánja őrizni önállóságát, mégpedig az MSZP-vel kötött megállapodás szellemében.

Az MSZP és az MSZDP elnöke, Gyurcsány Ferenc és Kapolyi László tavaly decemberben együttműködési megállapodást írt alá. Gyurcsány Ferenc az aláírást követően azt mondta, keretmegállapodás született, amelynek célja, hogy a két párt a baloldali szavazók széles körét együttesen jobban elérje.

Az MSZDP internetes honlapjára decemberben felkerült együttműködési megállapodásban szerepelt, hogy mindkét párt vállalja: tagsága bővítését nem a másik párt szervezeti köréből oldja meg.

Idén januárban a fővárosban előbb Óbudán, majd Zuglóban több MSZP-s önkormányzati képviselő lépett ki a helyi szocialista frakcióból; a kilépők megalakították az MSZDP helyi képviselőcsoportját és alapszervezetét.

 

 

C-PRESS - Echo TV - MTI

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk