Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Megizzasztották a kölykök Orbán Viktort
2008-02-17 12:31
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Megizzasztották a kölykök Orbán ViktortA Fidesz elnökét nem könnyű zavarba hozni, de néhány gyereknek mégis majdnem sikerült. Orbán Viktor (44) egy készülő show-műsor, a Kölykök forgatásán a kicsik kérdéseinek kereszttüzében találta magát, akiknek a számára nincs tabu. Ennek köszönhetően valószínűleg örült neki, amikor „cukinak” titulálták őt.

 

A csütörtök reggeli Mokka adása után Orbán Viktor minden bizonnyal úgy gondolta, hogy egy lazább programban lesz része. Valószínűleg hamar rájött, hogy tévedett. A Viasat Kölykök című műsorának lényege ugyanis az, hogy a gyerekek bármit kérdezhetnek az adott vendégtől, így a Fidesz elnökét sem kímélték. Egy kis laza bemelegítés után már-már azt hihette, hogy megússza.

Először ugyanis „csak” azt kellett megígérnie, hogy ha ő lesz újra a miniszterelnök, nem lesz kutyapiszok a játszótereken. Azt azonban megmondta, bármennyire is szeretnék, nem tartja jó ötletnek, hogy csak délelőtt tizenegyre kelljen oviba menniük. Ezek után jött a „feketeleves”: a gyerekek kíváncsiak voltak, szokott-e kiabálni, és arra is, kit tart a legszebb nőnek a parlamentben. A politikai interjúhoz szokott Orbánt ugyancsak megizzasztották a kölykök, hiszen válaszként még atyai tanácsokkal is ellátta a fiúkat azzal kapcsolatban, hogyan viszonyuljanak a másik nemhez. Elmondta a srácoknak, hogy soha nem szerencsés több hölgy közül csak az egyiket megdicsérni, mert akkor a többit megbántják.

 – Amikor hétéves gyerekeknek kell beszélni a hölgyekről, az otthon is emberpróbáló feladat, nemhogy a nagyközönség előtt. Minden kérdés és minden helyzet ismerős volt – mondta Orbán Viktor, aki maga is tapasztalt családapa öt gyermekkel. – Különösebb módon nem kellett készülnöm, hiszen otthon már megedződtem. Minden gyerekhez és emberhez van egy kulcs, amelyet ha megtalálunk, akkor nyíltan lehet beszélni. A gyerekekben nincs rosszindulat, még ha kellemetlent és kínosat is kérdeznek, nincs más dolgunk, mint őszintén válaszolni.

Ezt valószínűleg a gyerekek is érezték, hiszen az adás végén meg kellett szavazniuk, hogy Orbánt „cikinek” vagy „cukinak'” találták, egy másodpercig tartó tanakodás után azonnal a „cuki” mellett döntöttek.

 

Szerkesztőségi megjegyzés: C-PRESS Hírügynökség birtokába jutott információk szerint a műsorba meghívták Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt is, aki a "fellépést" nem vállalta el.

 

- Ez a ciki, amiért már annyira nem is cuki.

 

C-PRESS / Blikk

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-08-11
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-08-10
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a türelmetlenségnek, - alaposak és megfontoltak vagyunk. Nem bánjuk a nagyobb munkamennyiséget, lépésről, lépésre birkózunk meg a plusz feladatokkal is. Ráadásul igényesen dolgozunk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, - különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk