Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gáspár Laci összeomlott
2008-02-05 09:12
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Gáspár LaciGáspár Laci összetört. Az énekes magánéletével kapcsolatban számtalan pletyka kapott szárnyra az elmúlt napokban, Laci azonban mindeddig egyetlen szót sem szólt arról, mi az igazság, és hogyan érintik őt a rosszindulatú feltételezések. Gáspár Laci csak a Borsnak mesélt az elmúlt, rémálomnak is beillő napokról.

Az elmúlt napokban mindenki csak találgatott, vajon válságba került-e Gáspár Laci házassága, valóban elhagyta-e feleségét és kislányát egy másik nő miatt.

 

Laci azonban sakk-matt helyzetbe került: még a botrány kirobbanása előtt aláírt egy szerződést a Liptai Claudia Show-val, amelyben leszögezte, sehol máshol nem beszél magánéletéről, csak a február közepén adásba kerülő műsorban. Laci eddig hallgatott, most azonban úgy döntött, egyedül a Borsnak nyilatkozik: elmond annyit, amennyit szigorú szerződése megenged. Az énekes, aki most csak árnyéka önmagának, elárulta, az elmúlt napok eseményei nagyon megviselték, összeomlott és képtelen aludni a történtek óta. Azt mondja, a róla terjengő pletykák jó része hazugság, ő pedig életében először ügyvédhez fordul. Pedig még akkor sem perelt, amikor egy évvel ezelőtt a feleségét gyanúsították meg azzal, hogy amíg ő a családjáért dolgozik, addig az asszony más férfi oldalán keresi a szerelmet. Most azonban felveszi a kesztyűt.


- Borzasztóan szomorú és csalódott vagyok. Meghurcolnak, megtámadnak, hazudoznak. Nem tudom milyen alapon teszik, hiszen névvel, arccal senki sem vállalta a vádakat – kesergett Laci. - Amióta vége a Megasztárnak, amióta ismertebb lettem, mindig is alázatosan viselkedtem a médiával. Engem bármikor hívhattak, mindig mentem, nyilatkoztam, szinte soha nem mondtam nemet. Hiszen tudtam, milyen sokat köszönhetek nekik. De azt is tudtam, hogy óriási szerepük van abban, hogy mit gondolnak az emberről és percek alatt tönkre tehetnek bárkit, hiszen az emberek a rosszat könnyebben hiszik el és sajnos jobban is emlékeznek rá. Persze mint mindenkiről, rólam is jelentek már meg valótlan, vagy elferdített cikkek, de soha nem jutottam el odáig, hogy ügyvédhez forduljak. Most azonban elszakadt bennem valami, mert a családomról van szó. Minden egyes újságot, tévét, mely valótlant állított rólam be fogok perelni. Nem magamért, hanem a szeretteim becsületéért.


Az énekes megígérte: ahogy beszélhet arról, mi az igazság a pletykákból, lapunk olvasóinak mesél először.

Klátyik Heni

 

 

C-PRESS - borsonline.hu 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk