Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Plakátpályázatot hirdet a Fidesz
2008-02-03 12:05
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Plakátpályázatot hirdet a Fidesz"Így kormányoztok ti..." címmel plakátpályázatot indít a Fidesz a kormányzati bénázásokról. A témaválaszték bőséges, ahogy a megnyerhető díjak listája is. Elő a Photoshoppal!

 

"Így kormányoztok ti..."

Van egy ország. Ebben az országban...bizony elég nagy a gáz. Biztosan nem csak mi látjuk úgy, hogy életünk nem olyan, mint ahogyan azt néhányan láttatni akarják velünk.

Se szeri se száma a mindennapjainkat megnehezítő, indokolatlan kormányzati lépéseknek, az embereket sarcoló és szegénységbe taszító képtelen döntéseknek.

Most itt a lehetőség, hogy Te is véleményt mondj a Gyurcsány-kormány "diadalmenetéről". Elő a kamerákkal, és töltsétek csőre a Photoshopot: olyan vicces plakátokat, képeket, rajzokat, montázsokat, karikatúrákat várunk, amelyek görbe tükröt tartanak a kormány elé, bemutatva a magyar mindennapok abszurditását. Hiszen egy jól sikerült kép, montázs többet mond minden szónál, grafikonnál, tudósításnál.

Témahiányra sajnos nem panaszkodhatunk, a lehetőségek tárháza szinte kifogyhatatlan: postai kerékpár 180 ezerért, négyes metró négyszeres áron, lankás vidékre völgyhíd, ötszörösen beszedett vizitdíj, hogy csak néhányat említsünk az elmúlt időszak sziporkázó "ötleteiből".

 

Plakátpályázatot hirdet a Fidesz

Plakátpályázatot hirdet a Fidesz

 

 De a fityiszmutatáson túl azért is megéri ceruzát (vagy klaviatúrát) ragadni, mert a legleleményesebb fricskákat a vállveregetésen túl egyéb módon is díjazzuk.

"ÍGY KORMÁNYOZTOK TI..."
plakátpályázat

Első díj: laptop (Asus X51RL)
Második díj: tükörreflexes fényképezőgép (Nikon D40 kit)
Harmadik díj: iPod nano (4GB Silver)


Beküldési határidő: 2008. február 23.

A három díjazottat a fidesz.hu szerkesztőségéből alakuló zsűri választja ki. A beküldött képek első válogatása már február 16-tól megjelenik a honlapon, melyekre szavazni is lehet, a legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjban részesül. A közönségszavazás 2008. március 2-án 24 órakor zárul.

A közönségdíj: MP4 lejátszó

A beküldés módja: A pályázatokat a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre kérjük elküldeni. A díjazásban részesülőket azon a címen értesítjük, melyről beküldték alkotásukat (az e-mail címeket nem jelenítjük meg nyilvánosan). Név vagy lakcím megadása nem szükséges, de legalább egy nicknevet mindenképp tüntessetek fel.

Kritériumok:

JPG vagy GIF formátum,
legfeljebb 1024 pixel szélesség vagy magasság,
maximum 5 MB-os méret.


A díjak átadására 2008. március 4-én kerül sor, a helyszínt és a pontos időpontot később ismertetjük. A díjazottak fényképét - amennyiben az érintettek ahhoz hozzájárulnak - megjelenítjük a díjátadásról beszámoló cikkünkben.

Jó vadászatot!

 

 

C-PRESS - (fidesz.hu)

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-08-11
  Megfontoltabbak leszünk, alaposan dolgozunk, bár lassabbak is vagyunk. Kényelmes hangulatunknak köszönhetően nem ma van a sportteljesítmények napja. Az evésben viszont sajnos mértéktelenebbek leszünk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, s különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-08-10
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a türelmetlenségnek, - alaposak és megfontoltak vagyunk. Nem bánjuk a nagyobb munkamennyiséget, lépésről, lépésre birkózunk meg a plusz feladatokkal is. Ráadásul igényesen dolgozunk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, - különösen akkor kellene jobban vigyáznunk, ha uszodába készülünk. Ebben az esetben jobban járunk, ha füldugót használunk, így megmenekülhetünk a kellemetlen fülgyulladástól. Az sem jó ötlet, ha huzatos helyeken tartózkodunk.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk