Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje
2007-12-30 14:08
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi EstjeA C-PRESS hírügynökség Szerkesztőségének!

Először is nagy tisztelettel megköszönöm Önöknek, hogy Villás Lajos egyesületünk főtanácsosának cikkeit érdemesnek tartják arra, hogy az olvasóik elé tárják. Nagy öröm ez számunkra is, hiszen a főtanácsos úr egyéni sikerei, cikkei, a Roma Rendőrök Országos Egyesületét is minősítik! Jelen helyzetben én is azt szeretném kérni, hogy rövid tudósítás formájában számoljanak be olvasóiknak a következőkről.

 

A Roma Rendőrök Országos Egyesülete – karöltve a Nemzeti- és Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületével – a Budapest IV. kerület Árpád út 66. sz. címen, 2007. december 22-én megtartotta Évadzáró Karácsonyi estjét. A fő cél az volt, hogy a mélyszegénységben élő gyermekeknek, valamint egyesületünk diáktagozatának és minden jelenlévő 14 év alatti gyermeknek ajándékokkal és egy igazán nívós műsorral kedveskedjünk.


150 karácsonyi csomagot osztottunk ki, melyben a sapka- és sál mellett, plüssfigurák, szaloncukrok, csokoládék, CD-ék, kisebb- nagyobb értékű műszaki cikkek is voltak. A szalonteremben a kisgyermekeknek, a tükrös-teremben a felnőtteknek volt lehetősége arra, hogy szendvicseket, üdítőket fogyasszanak, a felnőtt-sarokban pedig némi felnőtteknek szóló ital is rendelkezésre állt. Mindez ingyenesen!


Mivel a médiaérdeklődés – sajnos szokás szerint – nem volt túl nagy (hiszen nem volt botrány és a békés-normális kapcsolatnak cigány és magyar ember között nincs hírértéke), itt szeretném említeni támogatóinkat, akik nélkül ezt az estet, nem lehetett volna megszervezni:


Ady Endre Művelődési Központ, Nemzeti- és Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Hét-Rend Kft., Rendőrökért Közbiztonsági Alapítvány. /Régebbi támogatóinkat /Vodafone Magyarország Alapítvány, Szerencsejáték Zrt., MOL Rt., Tesco Global Zrt., Budapest Főváros IV. ker . Újpest Önkormányzata, Budapest Bank Budapestért Alapítvány, UPC Magyarország Kft/. – mivel őket egy emléklappal ajándékoztuk meg –, ennek a rendezvénynek a támogatására nem kértük fel./

Az est háziasszonya, Boldizsár Tünde színművésznő volt.

Fellépett:


A HAKME Egyesület Színháztagozata. A Bp. IX. ker. „Dzsumbuj Help” Közösségi ház gyermekei.
Lakos Tibor (Tibi bohóc). A Bp. IV. ker. Aradi utcai óvoda óvodásai. Szlama László és családja, Sebestyénné Cseke Ilona tanárnő és Ági lánya. A 100 Tagú cigányzenekar Kamarazenekara. Ihos József humorista. Szitai Béluska. Fekete Rózsa Művészegyüttes (Szitai család). Ayala (Illés István) humorista. Toma Ferenc és zenekara, valamint Balogh Imre. Szántó Csaba zongorista.

Én úgy gondolom, hogy az olvasóknak egy ilyen eseményről is hallania, olvasnia kell!

Ezen az estén nem számított, hogy ki a cigány és ki a magyar! Egy olyan közösség gyűlt össze (kb. 250-300 fő) – megtöltve színháztermet és más helyiségeket is -, akik valóban vállalják a sokszínűséget és valóban vallják azt, hogy az ember értéke nem a bőrszínétől függ, hanem attól, hogy hogyan él, hogyan cselekszik! Szeretném megköszönni minden kedves gyermeknek, barátainknak, vendégeinknek, fellépőinknek, hogy megtisztelték a rendezvényünket!

A Roma Rendőrök Országos Egyesülete nevében és képviseletében, minden kedves C-Press olvasónak Örömökben Gazdag Boldog Újévet kívánok!

Budapest, 2007. december 29.
 

dr. Horváth Ferenc
elnök

 

Budapest, 2007. december 22.
Roma Rendőrök Országos Egyesületének Évadzáró Karácsonyi Estje

A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje

A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje

A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje

A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje

A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje

A Roma Rendőrök Évadzáró Karácsonyi Estje

 

C-PRESS 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-06-21
  Mára tovatűnik a nehézkesség, lassúság. Felgyorsulunk, érdeklődésünk kitágul. Szívesen beszélgetünk, ismerünk meg új arcokat. Igaz, hogy kissé pletykássá válunk, ami nem tesz jót a munkakapcsolatainknak! Ma a reuma okoz panaszokat. Fájdalmas időszakokat jelent, így a nagyon megterhelő. A tünetek mérséklésére jó módszer, ha egy héten egyszer zöldségnapot tartunk, ami segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Segíthet a hagyományos fizikoterápiás kezelés.
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek