Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Nyílt levél Rudi Zoltánnak, a közszolgálati Magyar Televízió ZRT. elnökének
2007-12-30 13:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nyílt levél Rudi Zoltánnak, a közszolgálati Magyar Televízió ZRT. elnökénekTisztelt Elnök Úr!
Kedves Zoltán!

Nem tudom, szokta-e olvasni a Népszabadság című - a Magyar Szocialista Párthoz több szálon kötődő - napilapot.

 

Amennyiben nem olvasta a karácsony utáni első számot (2007. 12. 27., csütörtök), akkor figyelmébe ajánlom e lapszám harmadik oldalán található Aczél Endre jegyzetet.
Az írás címe: ”Mennyből a püspökök”. Ebben a cikkben a szerző – véleményem szerint – megsérti a katolikusokat. Legalábbis én sértve érzem magam. Ugyanúgy –szerintem - negatív színben tünteti fel a katolikus és református püspökök karácsonyi üzeneteit, és minősíti /természetesen negatívan/ a legnagyobb ellenzéki párt elnökét is.

Egy ügyes történelmi hasonlattal az európai fasizmus kialakulásában szerepet játszó világválságra is utal. Tipikus szélsőbalos módszer a fasizmus gomolygó felhőit Gyurcsány ellenzéke fölé húzni. Aczél Endre ugyanekkor minősíti – természetesen negatívan – egy általa jobboldalinak nevezett, konkurens napilap szerkesztési elveit is.

Tisztelt Elnök Úr, jogosan teszi fel a kérdést, hogy mindehhez Önnek mi köze van.
Természetesen  Aczél Endre úrnak, aki vállalja baloldali elkötelezettségét /erről majd bővebben/, a baloldali Népszabadságban elvitathatatlan joga van megsérteni a katolikus és református egyházi vezetőket az elvitathatatlan sajtószabadság jegyében.


Joga van kiforgatni legismertebb karácsonyi énekünket, a „Mennyből az Angyal”-t, joga van vállalt politikai beállítottságának megfelelően hitet tenni a „betegbiztosítási reform”mellett, joga van negatívan megítélni az ellenzék vezetőjét, joga van minősíteni a konkurens napilapot.  Mindehhez joga van, mint baloldali újságírónak.

De – szerintem -  Elnök Úr, Aczél Endrének, mint a közpénzből finanszírozott, közszolgálatinak mondott Magyar Televízió műsorvezetőjének, nincs joga  politikai véleményt mondani. A karácsonyi ünnepekre készülő tévénézők, nem is olyan rég, az MTV műsorán érdekes beszélgetést láthattak.  Juszt László kérdezgette Aczél Endrét, aki a műsorban  vállalta politikai /baloldali/ elkötelezettségét.

Tisztelt Elnök Úr, amennyiben nem látta a műsort, kérem, az én kedvemért nézze meg. Kíváncsi vagyok az Ön véleményére, hogy az említett beszélgetés mennyire volt kiegyensúlyozott, közszolgálati és ízléses.

Tisztelt Elnök Úr, miután az MTV Kuratóriumának elnökségében több mint egy éve folyamatosan próbálom felhívni figyelmét az MTV-ben tapasztalható, a közszolgálatiságot és a kiegyensúlyozottságot súlyosan sértő gyakorlatra, most a nyilvánosság előtt kérdezem Önt, hogyan ítéli meg az MTV-ben műsort vezető „Népszabadságos” Aczél Endre politikai publicisztikáit?

Tisztelt Elnök Úr, kérem, döntésének és válaszának megfogalmazásakor vegye figyelembe az MTV  Közszolgálati Műsorszolgáltatási Szabályzatát .

IV/2.1.” Az MTV Rt. munkatársai – munkavégzésre irányuló jogviszonyuk jellegétől függetlenül – munkahelyükön kívüli, társadalmi, gazdasági, politikai, közéleti tevékenységükkel nem veszélyeztethetik az MTV Rt. pártatlanságát, ennek megítélését, az MTV Rt. jogos gazdasági érdekeit, továbbá az MTV Rt. hírnevét”

„ Az MTV Rt. munkatársai nem lehetnek pártokhoz kapcsolódó politikai sajtótermék szerkesztői, publikációikban nem veszélyeztethetik az MTV Rt. pártatlan megítélését.”

Tisztelt Elnök Úr, őszintén kíváncsi vagyok véleményére, Ön szerint Aczél Endre a közszolgálati MTV képernyőjén hitelesen és pártatlanul tudja-e kérdezni a katolikus vagy a református egyház vezetőit, avagy azokat a közszereplőket, akik nem az ő politikai hitvallása szerint gondolkodnak.


Tisztelettel:   

Balogh László
az MTV Közalapítvány  Kuratóriumának elnökhelyettese


Budapest, 2007-12-28

 

C-PRESS 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek