Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png
Jelentkeztek Csintalan Sándor támadói
2007-12-16 15:46
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Jelentkeztek Csintalan Sándor támadóiMagára vállalta Csintalan Sándor megverését egy magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező szervezet a Hír Televíziónak is eljutatott elektronikus levélben. A közleményben az áll, vascsővel támadtak rá a Hír Televízió műsorvezetőjére, a verést figyelmeztetésnek szánták, állításuk szerint nem akarták megölni.

 

Jelentkeztek Csintalan Sándor támadóiA Hír Televízió műsorvezetője a hálózati elit és a szélsőjobb összejátszását látja a történtek mögött. A rendőrség mindent megtesz, hogy az elkövetők közelébe jusson - mondta Tóth Gábor, a BRFK vezetője. A levél szerint Csintalan Sándor a mai politikai elit tipikus figurája, minden pártnak volt már a tagja, bűnözőkkel tartja a kapcsolatot. A levél feladói azt is megerősítik, hogy vascsővel verték meg a műsorvezetőt, és kitérnek arra is, hogy azért nem kapott többet, mert ez csak figyelmeztetés volt. A levél írói szerint a verés alatt egy mondat sem hangzott el.

Csintalan Sándor másképp emlékezett a történtekre:

"Nem tudom, ki volt az, aki beszélt, de mindenesetre volt, aki beszélt, azt mondta, hogy fa*szopó zsidó bérenc és hogy tudjam, hogy hol a helyem, vigyázzak magamra, hogy hol a helyem, ezek mind elhangzottak.A másik pedig, úgy ahogy mondják, amikor a halálfélelemtől áthatva, a halálfélelmet megélve könyörögtem az életemért, akkor mondtam, hogy talán ne öljetek meg"- reagált a levél állításaira a Hír Televízió műsorvezetője.

A levél valóságtartamának bizonyítékául két fényképet is mellékeltek. Mindkettőn egy slusszkulcs látható, amelyről azt állították, Csintalan Sándor autójának kulcsa. Ezt Csintalan meg is erősítette a Hír Televíziónak.

Csintalan: Az oligarchák összejátszottak a szélsőjobbal

Csintalan Sándort a levél megerősítette abban, olyan politikai támadás áldozata lett, amelyben az oligarchák játszottak össze a szélsőjobbal.

"Meg vagyok róla győződve, hogy a ma regnáló hatalmi elit egy része, és most nem a szocialista pártról beszélek, mert sok tízezer tisztességes tagja, sok száz tisztességes képviselője van, ők se mernek szembenézni ezzel a ténnyel, hogy ezt a pártot elfoglalta a posztkommunista hálózati elit, amely egyszerűen képtelen hatalmon kívül lenni. Nem bírja elviselni, neki a hatlom kell, ennek az elitnek hatalma van, tudása van, technikája van. Az egyik kártyája az antiszemita kártya, a másik pedig az a tudás, ami ahhoz kell, hogy ilyen akciókat végrehajtsanak. Ezt a támadást enélkül a tudás nélkül végrehajtani nem lehet” - mondta el a Hír Televíziónak Csintalan Sándor.

Az e-mail-t a televízió bejelentette a rendőrség hivatalos segélyhívó számán.

Már akcióztak korábban is Csintalan támadói?

A csoport novemberben már hallatott magáról, akkor két szocialista képviselő háza elleni molotov-koktélos támadással büszkélkedtek a radikális kurucinfo internetes portálon. A rendőrség szerint egy amerikai szerverről küldték az elektronikus levelet tegnap este a Hír Televízió szerkesztőségébe. Azt még vizsgálják, hogy egyáltalán létezik-e ilyen szervezet és ha igen, akkor kik állnak mögötte. Folyik az ellenőrzése annak is, hogy kik azok akik emögött a nem legális szervezet mögött állhatnak. A rendőrség minden legális és törvényes eszközt és módszert megragad annak érdekében-legyen ez nyílt vagy titkosszolgálati módszer és eszköz-, hogy az elkövetők közelébe jusson, nyilatkozta Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány.

A BRFK vezetője szerint egyébként semmi sem utal arra, hogy ugyanazok bántalmazták volna a Hír Televízió műsorvezetőjét, mint akik októberben két szocialista politikus házát támadták meg Molotov-koktélokkal.

C-PRESS - MNO - hírTV

 

 

 

 
 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek