Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Dr. Rétvári Bencét indítja a XI. kerületi időközi választáson a KDNP
2007-12-16 12:37
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Rétvári BenceÚj többség, erős Magyarország!  
Dr. Rétvári Bencét indítja a XI. kerületi időközi választáson a KDNP

 
A Kereszténydemokrata Néppárt - Deák András, KDNP-s országgyűlési képviselő sajnálatos halála miatt, a megüresedett parlamenti képviselői helyért - Dr. Rétvári Bencét, az IKSZ elnökét, fővárosi képviselőt indítja Budapest XI. kerületében az időközi választásokon.

A kereszténydemokrata jelöltet támogatja a Fidesz is.

 

FideszKDNP 

 

 A 15. számú országgyűlési egyéni választókerület teljes utcajegyzékét az alábbi internetes oldal tartalmazza:


Dr. Rétvári Bence

 

Az Országos Választmány elnökségének tagja
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke
A fõvárosi KDNP frakció tagja


Tel/ fax: (06 1) 489-0878, 489-0879, 489-0880
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 


Rövid életrajz:


Nős. 1979-ben született Budapesten. A Budapesti Piarista Gimnáziumban érettségizett 1998-ban, mellette aktív cserkész. Jogi diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte.

Az egyetemi évek alatt Kopits-ösztöndíjas, a hallgatói önkormányzat elnöke.

Az egyetem elvégzése után ügyvédjelöltként és jogi referensként dolgozik. A KDNP ifjúsági társszervezetének, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségnek az elnöke 2002 óta.

Több keresztény civil szervezetben vállal önkéntes feladatokat, lelkes jogász barátaival és kollégáival ingyenes jogsegélyszolgálatot mûködtet. 2006 óta a Fõvárosi Közgyûlés tagja.

A Kulturális Bizottság, valamint az Esélyegyenlõségi, Foglalkoztatáspolitikai és Kisebbségi Bizottság munkájában vesz részt.

 

 

 

HIRDETMÉNY

 

Az Országos Választási Bizottság 466/2007. (XI.12.) számú határozatával

 

időközi országgyűlési képviselő választást tűzött ki
A 15. SZ. ORSZÁGOS EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETBEN

 

AZ ELSő FORDULÓ NAPJA:
2008. JANUÁR 27. VASÁRNAP

 

A MÁSODIK FORDULÓ NAPJA:
2008. FEBRUÁR 10. VASÁRNAP

 

A SZAVAZÁS 6.00 ÓRÁTÓL 19.00 ÓRÁIG TART.

 

A VÁLASZTÓI NÉVJEGYZÉK


A választópolgárok a névjegyzékbe történt felvételükről
2007. november 30-ig kapnak értesítést. A névjegyzék 2007. november 28-tól december 5-ig tekinthető meg a Polgármesteri Hivatalban.

 

AJÁNLÁS
A választáson jelöltet ajánlani 2007. január 4-ig ajánlószelvényen lehet. A jelöléshez legalább 750 választópolgár érvényes ajánlása szükséges.

 

A SZAVAZÁS
A választópolgár személyesen, lakóhelyén szavazhat.
A szavazás napján külföldön a Magyar Köztársaság nagykövetségein és Főkonzulátusain adhatja le szavazatát.

Igazolás kiadását 2008. január 22-ig beérkezett ajánlott levélben, személyesen vagy meghatalmazott útján 2008. január 25-én 16.00 óráig, valamint a külképviseleti névjegyzékbe való felvételt 2008. január 4. 16.00 óráig lehet kérni a XI. kerület jegyzőjétől. Szavazni egy egyéni választókerületi jelöltre lehet. Részletes tájékoztatásért a Polgármesteri Hivatalban működő Választási Irodához lehet fordulni.

 

Bp XI 15 sz. térkép

 

C-PRESS 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-06-21
  Mára tovatűnik a nehézkesség, lassúság. Felgyorsulunk, érdeklődésünk kitágul. Szívesen beszélgetünk, ismerünk meg új arcokat. Igaz, hogy kissé pletykássá válunk, ami nem tesz jót a munkakapcsolatainknak! Ma a reuma okoz panaszokat. Fájdalmas időszakokat jelent, így a nagyon megterhelő. A tünetek mérséklésére jó módszer, ha egy héten egyszer zöldségnapot tartunk, ami segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Segíthet a hagyományos fizikoterápiás kezelés.
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek