Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
NYÍLTLEVÉL: Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelemi Egyesület
2007-12-13 09:12
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
NYÍLTLEVÉL: Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelemi EgyesületNYÍLTLEVÉL a Magyar Országgyűléshez, a Magyar Köztársaság Elnökéhez, a Magyar Köztársaság Miniszterelnökéhez, a Magyar Országgyűlés Elnökéhez, valamennyi közjogi méltósághoz és a parlamenti pártokhoz.

 

 

A Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete, valamint a Magyarországi Kisebbségek Pártja vezetősége köszönetet mond mindazoknak, akik felismerték a Magyar Gárda hazánk demokráciáját, nemzetközi megítélését és polgáraink biztonságát veszélyeztető magatartását, szándékait és nyilatkozataikkal kiálltak a kisebbségekért elítélve e nem kívánatos jelenséget!

Az elmúlt hetek, napok történései mostanra mindenki számára nyíltan láthatóvá tették a Magyar Gárda létrejöttének valódi okát, mely nem más, mint a nácizmus eszmerendszerével való azonosulás! A Jobbik „félmilitáris” szervezete a hagyományőrzés törvényes álcája mögé bújva jegyeztethette be magát, bár már akkor is tudni lehetett valós céljait. E hónap 9-én vasárnap Tatárszentgyörgy településen tartott demonstrációjuk több célt szolgált, mégpedig nyíltan kimondva a cigány lakosok megfélemlítését, burkoltan minden egyéb nemzetiség elrettentését, valamint egy esetleges összecsapás kiprovokálását. Itt kell megemlítenünk, hogy egyesületünk vezetősége több napon át tárgyalt annak érdekében, hogy megelőzzük az igazi tragédiát, mivel az ország több településéről buszokkal megközelítőleg 10.000 fő, roma és nem roma állampolgár együttesen, a tatárszentgyörgyi lakosság védelmére készült indulni. Már a létszámból is következtethető, mivé fajulhatnak az ilyen uszító megnyilvánulások.

Ezúton is elutasítjuk valamennyi békés, jóérzésű magyar állampolgár nevében, hogy helyettük választott vezetőinken kívül bárki is fellépjen a társadalmi békét romboló céllal! Nem árt, ha jól az eszébe vési minden másként gondolkodó, hogy a Magyar Köztársaság valamennyi állampolgárára ugyan azon kötelezettségek és jogok vonatkoznak, így a cigányságra, a zsidóságra és valamennyi kisebbségre is!

Felkérjük a Magyar Köztársaság Országgyűlését határozathozatalra, ahol valamennyi képviselő szavazatával nyilvánítsa ki, egyetért (igen), vagy nem ért egyet (nem) a Magyar Gárda és minden neonáci szervezet törvényes feloszlatásával. Jelen esetben a tartózkodás nem elfogadható, mert arctalan képviselőnek nincs helye a demokratikus magyar parlamentben!

Az MKP és az ÉKE követeli a Magyar Gárda és a hozzá hasonló nézeteket valló szervezetek azonnali feloszlatását!

Ugyanakkor követeljük a gyülekezési és a rendőrségi törvény módosítását, hogy a jövőben elkerülhetőek legyenek a tatárszentgyörgyi hez hasonló demokrácia ellenes és félelemkeltő tüntetések a békét és nyugalmat joggal elváró állampolgárok védelme érdekében!

Szorgalmazzuk az idevonatkozó törvénymódosítások civil szervezetek bevonásával, konszenzusos alapon történő kidolgozását. Pártunk és egyesületünk többirányú programmal rendelkezik, melyek már bizonyították pozitív probléma kezelő képességeiket, s folyamatosan részt veszünk a kialakult helyzet rendezésben.

Az alábbi e-mail címre várjuk a hozzászólásaikat:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

2007-12-11

 

Száva Vince            Gyury József            Angeli Tamás            Nagy László
Országos Elnök         Főtitkár MKP       Országos Főkoordinátor        Történész
ÉKE, MKP           ÉKE Jogi képviselő            ÉKE, MKP             ÉKE, MKP

 

3630 527 3160

 

C-PRESS 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek