Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Összeverték a HírTV műsorvezetőjét: "egy csomó rendőr volt ott, meg pisztolyos emberek"
2007-12-13 08:44
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Rendőrautó állja el a mélygarázs bejáratátMaszkos, fekete ruhás izomemberek verték szó szerint péppé az ex-szocialista képviselőt, Csintalan Sándort. A tehetségét manapság műsorvezetőként fitogtató ex-politikust óbudai lakásának a mélygarázsában támadták meg a verőlegények, akik elvették Csintalan minden pénzét, majd jól helyben hagyták.

 

A baloldal egykori fenegyerekének számító, később kegyvesztett Csintalan Sándort saját lakásának a mélygarázsában támadták meg az ismeretlen és maszkos verőlegények. A négy fős banda akkor csapott le a tehetségét és vagányságát ma már műsorvezetőként csillogtató ex-politikusra, amikor az épp hazatért. A fekete ruhába öltözött hivatlan vendégek állitólag négyen voltak, és amikor Csintalan beállt a mélygarázsba, egyszerűen utána osontak. Az igen izmos testalkatú és botokkal felfegyverkezett banda a műsorvezetőtől pénzt követelt, majd péppé verték. Az esetnek szemtanúja nem volt. A környéken ipari kamera pedig nincsen.
 
"Óbudán, a Föld utcában valóban ismeretlen tettesek megtámadták a lakásánál Csintalan Sándort, és kirabolták. Az elkövetők maszkot viseltek. Az adatgyűjtés, a tanúk kihallgatása még folyamatban van.  A nyomozás rablás miatt folyik. Az érintett személy sérüléseiről egyelőre nem tudunk bővebbet mondani. Azt, hogy mennyi pénzt vittek el a rablók a sértettől, egyelőre pontosan még mi sem tudjuk" - nyilatkozta a STOPnak, Sass Oszkár, százados, a BRFK sajtó-ügyeletese.

Csintalant a mentők a Honvéd Kórházba vitték, ahol az orvosok ellátták. Természetesen szerettük volna megtudni, hogy van Csintalan úr, ezért megkerestük a kórház baleseti osztályát is.

"Nem mondhatok semmit a beteg állapotáról és a sérüléseiről sem. Bármit is mondanék, akkor bűncselekményt követnék el . Kérném Önt, hogy keresse a sajtóosztályunkat, munkaidőben"  -  mondta a STOPnak szűkszavúan az ügyeletes főorvos Dr. Bárdi Tibor.

Más információk szerint a műsorvezető a fején sérült meg és eltört az egyik karja is.

Bejutni is megpróbáltunk a kórházba, de a biztonsági szolgálat frappánsan közölte: semmit sem mondhatnak, és az orvosokat se próbálja egyetlen egy firkász se zaklatni. Sőt, még az épületbe sem lehet bemenni, ha újságíró az illető. A kórházból e kisebbfajta kioktatás közepette kisántikáló fiatal hölgy ennél már jóval kedvesebb volt. Mint kiderült ő is beteg, és épp a baleseti osztályról próbál hazabicegni, így hát nevetett a biztonságiak keménységén és elmondta, hogy ő bizony látta Csintalant.
 
Nem tudtam először, hogy ő az. "Engem épp előtte hoztak be. Feltűnt, hogy ki lehet ez, hisz egy csomó rendőr volt ott körülötte . Meg pisztolyos emberek. Picit megijedtem. Először azt hittem valami bűnöző vagy mi a fene. De az egyik nővér mondta, hogy ő a politikus, akit megvertek. Én nem láttam rajta csúnya sebeket, de már le is volt mosva a feje valami vegyszerrel"  - mondta a STOPnak, Kriszta.
 
A STOP úgy tudja, hogy miután Csintalant megverték a verőlegények, felhívta a Hír TV-t, ahol műsorvezetőként dolgozik. Így történhetett meg az a fura eset, hogy a tévés kollegák előbb voltak a tett és Csintalan megverésének a helyszinén, mint a mentők.

A műsorvezetőt az elmúlt napokban sorozatosan bírálta a kuruc.info nevű külföldi szerverről működtetett szélsőséges honlap. Emellett a budapesti utcai rendbontásokban vezető szerepet játszó Budaházy György és Toroczkai László a múlt pénteken közleményben jelentette be, hogy beperlik Csintalan Sándort, aki "minden eddigi határon túlment" a velük szembeni "mocskolódásban".

 

C-PRESS - STOP 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek