Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Villás Lajos: Ámokfutó az éjszakában!
2007-12-02 18:11
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Villás LajosTisztelt C-PRESS Olvasók!

Kiadás előtt álló könyvem, melynek címe, Rendőr voltam Amerikában - anyagi források híján nem jelenhet meg. Ezúton szeretném közzé tenni, hetente egy-egy történetemet. Egy roma származású rendőr, aki mindíg, minden körülmények között felvállalta, és vállalja önmagát, írja meg azokat a bűnügyeket, amelyek felderítésében közre működött.

 

 

A könyv kiadásához nem találtam segítőt, hiszen az elkövetők nem romák, így azt ellenünk felhasználni nem lehet... A történeteimből azonban magukra ismerhetnek az elkövetők, és a sértettek egyaránt... És nem bántok meg senkit.

 

" A szereplők nevét megváltoztattam.
Ha valaki mégis magára ismer, az nem a véletlen műve. "


Balogh Józsi bácsi öreg bútordarab volt a taxisok között. Harminc kemény évet húzott le az éjszakában. Minden jómadarat ismert, a kurvák, és a stricik állandó utasai voltak. Mindenki szerette, becsülte. Gondja, problémája szinte soha nem volt. Munkatársai a szakmai tanácsait messzemenően elfogadták. A hosszú évek munkájának gyümölcse 1978 ban egy szövetkezeti lakás, valamint egy vadonatúj LADA gépkocsi volt. Vigyázott is rá, mint a szeme fényére. Ápolta, babusgatta, kényeztette, jobban szerette és féltette, mint a feleségét.

Ezen az éjszakán csupa jó fuvart fogott ki. A borravaló majdnem annyi volt, mint a törvényes jövedelme. Úgy gondolta, hogy három órakor már leteheti a lantot - hazamegy pihenni.

A Martos Flóra utcában lakott - Zuglóban.

Arra gondolt, hogy másnap az új kocsijával meglátogatja vidéki rokonait, unokáit.

A házuk előtt járt, amikor az úton egy gépkocsi állt, ami mellett elhaladni nem tudott. Az autóban két személy ült, előrehajolva, valamit babráltak a műszerfalon. Várt néhány pillanatig, aztán kiszállt a járművéből azzal a céllal, hogy megkéri a másik autó vezetőjét, hogy álljon kicsit arrébb, ő is szeretne tovább haladni, a legközelebbi parkolóhelyig.

Az előtte álló gépkocsiban két fiatal fiú ült, a kormányzárral voltak elfoglalva. Valahogy ez akkor a figyelmét elkerülte. Udvariasan kérte a fiúkat, néhány méterrel álljanak előbbre, mivel szeret le leparkolni.

 - Egy pillanat mondta az, aki a volán mögött ült. Sajnos nem tudom a kocsitbeindítani, mivel a slusszkulcsot elveszítettem. Ha kell, mindjárt arrébb toljuk. Segítene?

 - Természetes, hogy segítek, de ha kell rádión is, tudok olyan személyt keresni, aki azonnal megjavítja a zárat, készségeskedett Józsi bácsi.

Amint ballagott hátra, a kocsi mögé, magába megjegyezte.

 - Ez éppen olyan, mint az Én autóm. Még az ülés huzatok is hasonlítanak, meg a kalaptartó díszei is. Aztán meglátta a rendszámot. Döbbenten ismerte fel, hogy a saját féltve - fétett Ladáját akarják a fiatalok ellopni. Méregbe gurult, agyát elöntötte a düh.

Felháborodva rohant vissza, közben az autóból a két fiatal kiszállt.

 - Rohadt mocsadékok, ez az Én gépkocsim, el akarjátok lopni? Takarodjatok innen!

Az a férfi, aki a vezető ülésből szállt ki, nemes egyszerűséggel egy jól irányzott rúgással, melyet az idős ember fejére mért, földre küldte a felháborodott taxist. A félig eszméletlen embertől a napi bevételt tartalmazó brifkót elvették, és a helyszínről elszaladtak.

Néhány perc múlva, mikor az öreg magához tért, a taxi rádióján leadta a hármas BRÉKÓ -t. jelző segítségkérő üzenetét.

Pillanatokon belül közel száz taxi gyűlt össze a közelben. Keresték a támadókat. Egy fiatal férfit az egyik bokorból húzták elő. Remegve vallotta be, hogy ő volt a gépkocsi lopók egyike. Sírva jelentette ki, hogy a taxis bácsit a társa rúgta fejbe, de neki sikerült elmenekülnie. A kollegalitás szellemének megfelelően a fiút egy kicsit "megegyengették "aztán átadták a kiérkező rendőröknek.

Bacsó Sándor a XVII. kerületben a Pesti úton lakott, a Tűzoltóság melleti új lakótelepen. Nyári éjszaka volt, meleg - aludni nem tudott. Már hajnalodott, kissé megszomjazott. Az első emeleti lakásból üdítőitalt kortyolgatva meztelenül nézegette a parkolóban álló öreg Trabantját. Néhány napja valaki megpróbálta a kocsit ellopni, de az általa beépített indításgázló miatt nem sikerült. Ezért csak a rádiót lopták ki a kocsiból. Hirtelen leoltott lámpákkal egy kék színű LADA kanyarodott a Trabant mellé. A LADÁ-ból egy húsz év körüli férfi szállt ki, és a parkoló autók belsejét nézegette. Egyik másik kocsinak megpróbálta az ajtaját kifeszíteni. Egyelőre nem sikerült.

Bacsó úrban feltámadt a harci szellem. Ez az a csavargó, aki ellopta a rádiómat, és el akarta vinni a Trabantomat! - villant fel benne a gondolat. Magára kapott egy fürdőköpenyt, és futott - rohant a parkolóba. Jókor érkezett, a Trabant már nyitva volt.

 - Álljon meg! - Igazolja magát! Kiabálta, miközben futott gépkocsija felé. Az idegen sem volt rest, a Ladához lépett, beült, és indított.

Ez a szemét törte fel a kocsimat! Meglopott! Megfogom, megölöm, ha addig élek is! - morgott magában. A parkolóból kifaroló gépkocsi elejére felugrott, a csomagtartóba kapaszkodott. Az autó meglódult, cikk - cakkot leírva rohant a Pesti úton Keresztúr felé. Leugrani már nem tudott. Most már az életét kellett féltenie. Az egész élete, mintegy mozi pergett le előtte. Vele szemben a volánnál egy fiatal férfi ült, aki nyomta a pedált, mindenáron le akarta rázni a motorháztetőről. Jobbra fordultak, rá a Baross utcára. Rohantak Lőrinc felé. A vasúti átjárónál a jelzőlámpa tilosat jelzett. Mindkét irányba autók álltak, várták a vonat elhaladását. A gépkocsi az álló sor mellett nagy sebességgel elhaladt, rá a sínekre. A vonat akkor érkezett a kereszteződéshez. Az autó épp hogy csak átcsúszott előtte.

Görcsösen kapaszkodott, nézte a gépkocsi vezetőjét. Minden vonása egy életre beleivódott.

Így érkeztek repülőtér mögötti nagykanyarhoz. Az autó némileg lassított, ekkor csúszott le, a motorháztetőről és repült az út menti árokba. Csak feküdt mereven. Érezte, hogy él, minden tagja fájt. Felállt, fürdőköpenye cafatokban lógott róla. Sírva fakadt.  Nem hitte, hogy az élete egy ismeretlen ember kezében volt, aki nem gondolkodott, a vonat elé úgy vágott be, hogy szinte esélye sem volt az életben maradásra.

A felkelő nap könnyező szemét elvakította. Így talált rá az éjszakai postás járatban lévő tehergépkocsi vezetője és utasa.

Felvették a gépkocsiba, és elindultak a rendőrség felé.

A XVII. kerületi Rendőrkapitányságon zűrzavar fogadta őket. Az ügyeletes tiszt értetlenkedve hallgatta a bejelentőket, akik hihetetlen történettel álltak elő.

Egyikük, aki a szót vitte, a következő megjegyzést tette.

 - "Higgye el, a pali a motorház tetején ide - oda csapódott, meztelen segge virított, világított, mint a sápadt telehold.  -Jól megfigyeltem, talán még lúdtalpa is lehetett, replikázott egy másik férfi.

Aztán behozták Bacsó urat, akin ruha nem volt, csak a cafatokban lógó fürdőköpeny maradványai takarták megtépázott " férfiasságát."

A sértett, és a tanúk együtt voltak, már csak jegyzőkönyvezni kellett az esetet.

Bacsó Sándor a gépkocsit vezető férfiról minden részletre kiterjedő személyleírást adott. A gépkocsira vonatkozóan csak annyit tudott mondani, hogy a rendszámának második betűje H. betű volt, és legalább három darab 2. es számjegyet látott. Ami biztos, hogy a gépkocsi 1200. LADA volt, színe világoskék, tetején nagy valószínűséggel házilag gyártott nagyméretű, szögvasból készült csomagtartó volt - ebbe kapaszkodott mindvégig.

Ülök a szobámban, az éjszakai eseményekről készült telexeket böngészem. Szemem megakad az ámokfutónál. Jegyzetelek. Tudom az ügy pillanatokon belül nálam fog landolni. Ezen a héten Én vagyok a vezető ügyeletes az ismeretlenes csoportban. Már csak az volt kérdéses mikor kapom az ügyet, délelőtt, vagy délután, amikor már haza kellene menni.

Megérkezett Bacsó úr, és vele az ügyirat is.

Csodálatosan jó a személyleírás, vállalkozik mozaikkép készítésére is.

A mozaik - kép készítése macerás feladat. Többezer fejforma, arcvonás, szemvonalak, orr és száj, szemek. Ezekből kell egy olyan képet összerakni, amelyik valamelyest hasonlíthat a keresett személyhez. Esküdözött, hogy a férfi arca a szeme előtt van, akár álmából felkeltve is megcsinálja azt a képet. Amíg él, ezt az embert nem fogja elfelejteni.

A mozaik-kép elkészítése egy óra alatt " megtörtént."

A kép mellé kísérő szöveg készült, és az egészet Budapest területén lévő rendőri szerveknek azonnal kiosztottuk. Kértük a kollégák segítségét.

A Lada gépkocsi azonosítása már nehezebbnek tűnt. Az elkészített rendszám variáció alapján öt-hat gépkocsit lehetett számításba venni. Többségüknek vidéken volt a tulajdonosa, székhelye. A kört szűkítve végül is két gépkocsiról lehetett feltételezni, hogy az esemény helyszínén járhatott. Az egyik jármű tulajdonosa a GyőriVagon és Gépgyár egyik vezetőjének volt a tulajdona. A leírások szerint ennek a tetején volt szögvasból készített csomagtartó. Az ellenőrzés során azonban a járművet ki kellett zárni, mivel két hete igazoltan javítóműhelyben volt, darabokra szedve. A tetején azonban ott "díszelgett " a fusiban készített csomagtartó. Ezzel az autóval azonban mégsem járhattak Budapesten.

A második gépkocsi felkutatása már nehezebb diónak bizonyult.

Kézen - közön átíratás nélkül többször cserélt gazdát. Már a harmadik tulajdonosnál voltunk, amikor a sikertelenségből valami fénysugár villant fel. Ezen a gépkocsin is szögvasból készült csomagtartó volt felszerelve. Most már megint volt remény, de ez is szertefoszlott.

A körözések közben bukkantunk a hírre. A keresett gépkocsit három napja az Örs Vezér térről lopták el, azóta nincs adat róla. A tettes ismeretlen.

Ebben az időben a Budapesti Rendőr - főkapitányságon működött egy speciális nyomozó csoport, amelynek feladata a járműlopások felderítése volt.

Munka és baráti kapcsolatban voltam a csoport minden tagjával, így a szolgálati út megkerülésével gyorsan felvettem velük a kapcsolatot. Ezen a héten ott B. György r.fhdgy volt az ügyeletes. Együtt néztük át az elmúlt hét eseményeit. Lényegében ekkor szereztem tudomást az öreg taxis esetéről.

Azt mondják, ha beindul a hülye hangya - amíg eredményre nem jut, nem áll meg.

Felvetődött, hogy a Ladát talán az a csavargó lophatta el, aki a taxist fejberúgta. A metódus szerint a balhé után a taxisok gyűrűjéből valahogy kicsúszott, ellopta a kék Ladát, azzal elment a Pesti útra, ott feltehetően járművet akart cserélni, így akadhatott össze Bacsó Sándorral. Feltehetően, aki a társa volt, még mindig a XIV. kerületi Rendőrkapitányság vendég szeretetét élvezte.

Csak egy telefon, és felragyog az ég. Zuglóban elfogták a karatés autótolvajt. Bent ül a fogdában. Csodák - csodájára lopott kocsival csípték meg, mégpedig azzal, amelyet Én keresek égre - földre!

Zuglói kapitányság. Munkaidő vége előtt néhány perccel érkezünk. Nesz szívesen fogadnak, még kollégát sem./Ez a megállapítás az eseménykori időszakra vonatkozik! /

A kolléga asztalán a körözési anyag, a mozaikkép, na meg a saját bűnügyi aktácskája. Mondom a történetet, ő bágyadtan mosolyog. Látszik, nem nagyon érdekli a téma. Aztán adatokat egyeztetünk. Az időpontok kísértetiesen egyeznek, a felállított verzióval. Megvan az emberem!

Hozzák az őrizetest. Megdöbbenek. A mozaikkép róla készült! El sem lehetne téveszteni! Kolléga, ezt miért nem láttad? Az ember remeg, fél valamitől. Most már csak meg kell fogni, de lehetőleg hatásosan.

 - Tudja - e, mi a különbség a gyilkos, és az autótolvaj között, Tettem fel a kérdést.

 - Ugye nem halt meg az ember?

Kérdezte remegő hangon. Most már biztos voltam benne, hogy jó nyomon járok. - Nem, nem halt meg, de szeretne Önnel találkozni, ezért most átviszem egy másik kapitányságra - tájékoztattam.

Amíg az emberem okmányai elkészültek, és csomagjait összeszedte, Én a bűnügyi iratokat olvasgattam. Ezek szerint a lakását átkutatták, ott érdemleges tárgyat nem találtak. A kolléga szerint - csak rutin házkutatást tartottak az ügyben.

Az emberem olyan volt, mint " Nyilas Misi ". Jót akart mindig, mégis bajba került.

A történetben neki a Nyilas Mihály nevet szántam.

Vallomása során szépen számot adott arról, hogy első bűncselekményét a jóakarat motiválta. Akaratán kívül lett gépkocsi feltörő. Egyik ismerősének édesapja a kocsi kulcsait bezárta az utastérbe. Akár hogy próbálkoztak, az utastérbe bejutni nem tudtak. ő autószerelést tanult, ismerte az autók zárszerkezetét. A kocsit sérülés nélkül kinyitotta. Ennek híre ment. A lakótelepen ahol lakott, barátai kérték, hogy a zárnyitás tudományát velük is ismertesse meg. Ez lett a veszte. Mire észhez tért, már túl volt a tizedik gépkocsi feltörésen is. A zsákmány, néhány rádió, műsoros kazetta, néha pénz, egyéb érték. Ezután már nem volt megállás. Mindent ellopott, amit az utastérben talált. Lakásán jogosítványt, forgalmi engedélyt, rádiós-magnót, egyéb értékeket rejteget. Az általa elkövetett bűncselekményről teljes egészében vallomást tett. Elismerte, hogy a taxist fejbe rúgta, majd elmenekült. Megbújt egy bokor alatt, az avart magára terítette. Ezért a taxisok nem találták meg. Sikerült az Örs Vezér térre kijutnia, onnan a Ladát fújta meg. A lakótelepen azért állt meg, mert a kocsit szerette volna " lecserélni ". Félt, hogy már körözik. Amikor a fürdőköpenyes férfi felugrott a motorháztetőre, bepánikolt, menekült. A vonatnál összecsinálta magát. Amikor végre az embert elhagyta, a közeli erdőbe állt be a gépkocsival.

Két napig nem mozdult. Mivel büdös volt, mosdatlan, és éhes is, hazament. Ott már várták a XIV. kerületi rendőrök. Hagyták megmosakodni, aztán bevitték. A házkutatást sem úgy csinálták, ahogy szokták, hanem csak úgy kutya futtában. Tudja, mert ilyen eljárást már néhányszor el kellett szenvednie.

Van tettes, van beismerő vallomás, van bizonyíték. Nincs igazi házkutatás. Pedig ennél az embernél alaposan feltehető, hogy újabb bizonyítékokat lehetne találni.

Ismét a BRFK.-s barátok segítségét kellett kérni. Ugyanis ekkor már csak ketten voltunk harcképesek az épületben.

Néhány percen belül B.Gyuri és csapata megjelent a Hungária körúti épületben. Pontosan megbeszéltük a / hipiis / házkutatás menetrendjét.

Ezek szerint Jimmy nevű munkatársam, - aki akkor még tanuló zsaru volt - a gyanúsított őrzését látja el, vezető bilincseléssel. Egy fő jegyzőkönyvet vezet, két fő pedig hatósági tanuk jelenlétében a tényleges kutatást végzi.

Nyilas Misi egy nagy lakótelep tizedik emeletén lakott. A lakásban többen tartózkodtak, családtagok. A feladat végrehajtását az előzetes terveknek megfelelően megkezdtük.

A nálunk lévő - még kezdetleges - hasábrádióval összeköttetést teremteni a központtal nem tudtunk, ugyanis a felkutatott és meg talált okmányokról azonnal tájékoztatást kellett adni. 8-10 darab forgalmi engedélyt, több jogosítványt találtunk, valamint az egyik szekrény alján négy - öt darab rádiós magnót is sikerült " elővenni ".Nem tudhattuk, hogy Jimmy barátunk bolondul a szép nőkért. Az egyik hölgy a lakásban tényleg dekoratív megjelenésű volt, szemeztek egymással. Közben Nyilas Misi is beszélgetett családtagjaival. A széplány hirtelen vetkőzni kezdett, tán pulóvert akart váltani. Jimmy szeme kikerekedett, a vezető szíjat egy pillanatra elengedte. Nyilas Misi beugrott a konyhába, az asztalról felkapott egy hegyes kést, és azzal magát mellbe szúrta.

Ezt látva R. János r.hdgy. Szintén beugrott a konyhába, és a halálos szúrást visszafogta, de a gyanúsított így is eszméletét veszítette.

A mentő a Központi Honvéd kórházba szállította, életét néhány milliméternyi szívizom mentette meg.

Nyilas Mihály a későbbiek során több bűncselekményéről számolt be, jól megérdemelt jutalmát a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól vehette át.

Jimmy sokáig volt zsaru, közép vezetői szintig jutott. Most ügyvédként dolgozik, sikeresen védi azokat a fiatal rendőröket, akik "apróbb ügyek" miatt kerülnek eljárás alá.

B. Gyuri kollégámat, mint akcióvezetőt az akkori főkapitány az öngyilkossági kísérlet miatt R. Janival együtt megfenyítette. Azóta mindketten országos szintű vezetői beosztást töltenek be.

A Kék Fény című televíziós műsorban megjelent eset bemutatás után - az ügy súlyára való tekintettel Belügyminiszteri jutalomban és dicséretben részesültem.


Villás Lajos: Rendőr voltam amerikában című könyve  kézíratából

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek