Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
"Szarházi banda, mikor lesznek felakasztva"
2007-10-24 18:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
"Szarházi banda, mikor lesznek felakasztva"A Corvin közben mintegy 600-800 ember gyűlt össze, akik a Magyar Gárda tagjait hangos ovációval köszöntötték. Morvai Krisztina civil jogvédő külön megköszönte, hogy biztosítják a rendezvényt. Wittner Mária az Európai Unióhoz fordul, hogy kiderüljön: "kikből is áll a testület, s vajon a bolsevikokhoz húznak-e".

 

"Szarházi banda, mikor lesznek felakasztva"Szakrális hely október 23-án a Corvin köz. Tavaly ide vonultak a Kossuth tériek, idén pedig Civil Jogász Bizottság társelnöke, Morvai Krisztina, valamint a Fidesz képviselője, Wittner Mária is itt szónokolt. A rendezvényre üzemszerűen megérkezett a Magyar Gárda mintegy harminc tagja, alakzatban, vezényszavakra. Az árpád sávos zászló és a zsinóros mente is elrendelt volt. No pláne a Gyurcsány áruló, takarodjon, valamint a kalsszikus: "szarházi banda, mikor lesztek felakasztva".

 

 

"Szarházi banda, mikor lesznek felakasztva"Különösebb rendőri készenlét nem volt a Corvin közben. A villamossíneken lézengett egy tucatnyi közrendőr. Már csak ezért is megnyugtató volt, hogy a szónokok örömmel üdvözölték a Magyar Gárda jelenlévő mintegy három tucat tagját, mondván, hogy ők biztosítják a rendezvényt. A verbális erőszakot egyetlen tüntető sem haladta meg, függetlenül attól, hogy árpád sávos zászlót, lukas lobogót, vagy Kossuth-címeres lobogót lengetett.

 

 

"Szarházi banda, mikor lesznek felakasztva"Hazugság, harácsolás, erőszak. Ekként értelmezték újra a Corvin közben az MSZP jelszavát. A Fidesz politikusa, Wittner Mária bejelentette: az Európai Unióhoz fordulnak, hogy kiderüljön: "a testület kikből is áll, s vajon hova is húznak: a bolsevikokhoz, vagy máshova". Az 56-os halálraítélt megismételte: 2008-at a megtorlás évének nyilvánítják, s ehhez nem kérnek engedélyt"tőlük". Miért is kéne.

 Morvai Krisztina megértette az összes "magukfajtát". ők ennek fejében igen csak szerették őt, s a Civil Jogász Bizottság társelnöke viszont. Morvai szerint a tavalyi események kapcsán békés többségnek igyekezett beállítani a hatalom a megtévesztetteket. A jogász kiemelte: visszaveszik az országot, és visszaállítják 15 millió magyar lelki összetartozását.

 

C-PRESS - STOP 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Az élet most van
  Régi szép idők? Bezzeg az én időmben! - ma már nemigen hallod ezeket a nosztalgikus sóhajokat. Talán már nem is tűnnek olyan szépnek a régi idők, talán már nincs is mire azt mondani, hogy bezzeg. Elkopnak a régi emlékek, egyre kevesebben idézik a régvolt eseményeket, azokat a híres békeidőket.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.április 5-től 11-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-04-05
  Ma kreatívan gondolkozunk. Ma keringési rendszerünk lehet érzékenyebb, különösen akkor, ha általában sokat eszünk, és már régen elszoktunk a mozgástól. Ha vissza szeretnénk szerezni a fittségünket, akkor haladjunk kis lépésekben.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.április 4-től 10-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-04-04
  Ma pozitív hangulatban, optimistán töltjük a napot. Még az sem zavar túlságosan, ha nehéz munkát végzünk és túl sok teendő van a vállunkon. Úgy érezzük, hogy győzelem koronázza a lépéseinket. Ma érzékenyebb lesz a keringési rendszerünk, így nem célszerű túlhajtanunk magunkat. Akinek szívproblémái vannak, vigyázzon jobban magára, ne rohanjon, adjon magának több időt. Szívünk védelme érdekében fontos, hogy koleszterin szintünket rendben tartsuk.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek