Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
A vártnál több aláírás gyűlt össze
2007-10-22 14:57
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Bács-Kiskunban 25 ezer aláírást gyűjtöttek

A vártnál több aláírás gyűlt összeAz MTI-nek nyilatkozó helyi fideszes vezetők szerint az előzetesen vártnál többen írták alá a Fidesz és a KDNP vizitdíjról, kórházi napidíjról és tandíjról szóló népszavazási kezdeményezéseit, Nógrád megyében már 10 ezer, Bács-Kiskunban pedig 25 ezer aláírást gyűjtöttek.

 

A szabályok szerint kérdésenként 200 ezer aláírást kell összegyűjteni, és erre négy hónapja lenne a Fidesznek, de Orbán Viktor korábban azt mondta: 48 óra alatt képesek lesznek összegyűjteni az aláírásokat, és azt szeretnék, ha minden eddiginél többen írnák alá az íveket.

Tarlós István, a népszavazási kampány irányítója vasárnap délután, a 48 óra leteltével ad tájékoztatást arról, hogy összesen mennyi aláírást sikerült összegyűjteni, de ezt követően is folytatódik a gyűjtés. A politikus korábban arról is beszélt, hogy a Fidesz várhatóan már október 24-én benyújtja az aláírásgyűjtő íveket az Országos Választási Irodának.

Ugyanakkor az MTI-nek nyilatkozva több helyi fideszes, így Heintz Tamás kaposvári országgyűlési képviselő is azt mondta: október 24-től újabb, úgynevezett "szimpátia aláírásgyűjtésbe" kezdenek. Németh Zoltán, a győri Fidesz szervezet általános alelnöke azt mondta, a tervek szerint jövő hét közepétől utcai standokon gyűjtenek majd.

Ha így lesz, akkor ezeket a támogató aláírásokat már nem nyújthatja be a Fidesz választási irodához, mert az ívek leadására a szabályok szerint csak egyszer van lehetőség, pótlólag nem lehet újabb aláírásokat benyújtani.

Bács-Kiskun megyében vasárnap délelőtt 10 óráig több, mint 25 ezer aláírást gyűjtöttek össze a Fidesz tagjai és szimpatizánsai. Kerényi János országgyűlési képviselő, a párt területi koordinátora azt mondta: az aláírásgyűjtés a tervezettnél is könnyebben megy, nagyon kevesen utasítják el az ívek aláírását.

Békéscsabán a tervezett 2.500 helyett már szombat estére több mint 3.000 aláírást gyűjtött a Fidesz – közölte az MTI-vel a párt választókerületi elnöke, a város polgármestere, vasárnap. Vantara Gyula elmondta: a város 15 egyéni választókerületét mintegy 80 aktivista járja, akik személyesen keresik fel a választópolgárokat.

Zalaegerszegen vasárnap délelőttre több mint kétezren írták alá a gyűjtőíveket, Nagykanizsán több mint ezer aláírást gyűjtöttek össze a Fidesz választókerületi irodájában – tájékoztatta az MTI-t Boyér Sándor, és Szőllősy Márta irodavezető. A zalai megyeszékhely 16 választókörzetében nagyjából nyolcvanan-százan keresik meg a választópolgárokat, hogy aláírásukkal támogassák a Fidesz népszavazási kezdeményezésének kérdéseit.

Nógrád megyében 24 órán belül több, mint 10 ezer aláírás gyűlt össze - mondta Becsó Zsolt, megyei elnök. A gyűjtést folytatják vasárnap is.

Kaposváron két nap alatt két és félezer aláírás összegyűjtése a cél - közölte Heintz Tamás országgyűlési képviselő az MTI-vel.

Tatabányán még pénteken 2.000 aláírást gyűjtöttek, Győrött pedig 4.500-5.000 aláírást szeretnének összegyűjteni 48 óra alatt.

Baranyában – a Fidesz dél-dunántúli regionális igazgatójának munkatársa szerint – az országos átlagnál is jobban sikerült az aláírásgyűjtés. Csizi Péter elmondta, hogy Baranyában a kistelepüléseken főként házról-házra járással gyűjtik az aláírásokat, a nagyobb városokban pedig 3-4 forgalmasabb helyen utcai standoknál is.

A hevesi megyeszékhelyen, Egerben ugyanakkor pénteken és szombaton nem látott az MTI tudósítója standokkal kitelepült aláírásgyűjtőket. Magyar István a Fidesz egri szervezetének elnöke elmondta: aktivistáik elsősorban ismerősök körében gyűjtik a szignókat, illetve folyamatosan nyitva áll a választópolgárok előtt az egri Polgári Szalon.

Szombathelyen szintén nem az utcán gyűjtik az aláírásokat, hanem „kopogtatnak” a szavazók ajtaján – mondta Marton Zsolt, a Fidesz szombathelyi frakciójának vezetője. Hozzátette: eddig 4.800-5.000 aláírást gyűjtöttek össze, a nap végére várhatóan elérik a 7 ezret.

Básthy Tamás, a kőszegi választókerület fideszes elnöke elmondta, hogy ők az utcán is gyűjtik az aláírásokat, mert sokkal nagyobb a lakosság érdeklődése annál, minthogy mindenkit felkereshetnének. Megjegyezte: vannak olyanok is, akik aláírják az ívet, de személyi számukat nem adják meg, mondván ők már nem bíznak meg senkiben.

Miskolc belvárosában szintén utcai standon gyűjtik az aláírásokat a fideszes aktivisták.

 

C-PRESS - Hírextra - MTI

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.április 3-tól 9-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-04-03
  Ma optimista, vidám hangulatban leszünk, örülünk a közös szórakozásoknak, családtagjainkkal. A mozgást is kedveljük, így ezt is együtt végezzük. Ma gerincünk kerülhet előtérbe, egészségünk tekintetében. Figyeljük meg, hogy helyes-e a testtartásunk, hiszen ha nem így van, akkor könnyen tapasztalhatunk hátfájást, derékfájást. A fájdalmakon gyakran segít, ha kicseréljük a matracunkat.
 • Ezt üzeni a Cigáykártya április hónapra
  Mit tartogat az április? Mivel érdemes foglalkozni és milyen fordulatokra számíthatsz? Hogyan fognak alakulni a pénzügyek? Grace Tarot cikkeit hetente olvashatjátok. Nézzük, most mit jeleznek a Cigánykártya lapjai!
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.április 2-től 8-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-04-02
  Ma megerősödnek a családi érzelmek. Szívesen főzünk szeretteinknek egy finom vacsorát. Válasszunk bevált receptet, a mai nap nem a kísérletezésé! Foglalkozzunk még többet gyermekeinkkel! Ma számíthatunk gyomorfájásra. Jó, ha kamillateát kortyolgatunk apró kortyonként és egyszerre csak kisebb mennyiségeket eszünk. Ezzel a praktikával általában meg lehet előzni a fenti panaszt. Akinek gyomorfekélye van, ma vigyázzon jobban magára!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek