Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Durva, vészjósló és MSZP-s
2007-10-19 17:56
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Durva, vészjósló és MSZP-sDévényi István: Durva, vészjósló és MSZP-s - Magyarországon a mai nappal, Balmazújvárosban kezdetét vette a Fidesz népszavazási kampánya, amely a jelek szerint durva és vészjósló lesz - jelentette be Oláh Lajos, a Magyar Szocialista Párt hajdú-bihari elnöke.

Majdnem igaz.

 

Az utcai képzőművészet nem igazán az én világom: még azokat a falfirkálókat sem értem, akik máskülönben helyre kis ábrákkal pingálják tele a köztéri falfelületeket. Hát, még amikor idétlen politikai üzenetek rondítanak bele a városképbe. Habár egyszer, az 1994-es országgyűlési választások első fordulójának másnapján egy tízemeletes panel tövében láttam értékelhető mondanivalójú szöveget, ami úgy szólt, hogy "Birka nép!", és a maga meglehetősen kíméletlen egyszerűségével kiválóan kifejezte az akkori hangulatomat.

No, de ettől az egyetlen kivételtől eltekintve tényleg gonosz dolog tud lenni a falfirka, főként, ha az MSZP valamelyik irodájának homlokzatára kerül. Ilyenkor önálló életet kezd élni, és drámai hangvételű sajtótájékoztatók témájává válik.

"Hazaáruló, mocskos tolvaj banda! Lógni fogtok!" - ezt írták ismeretlenek a balmazújvárosi szocialista pártközpont oldalára. A szomorú eset kapcsán Oláh Lajos országgyűlési képviselő, az MSZP hajdú-bihari elnöke tartott tetthelyszíni sajtókonferenciát, ahol kifejtette, hogy megdöbbenve szereztek tudomást a sötét időket idéző fenyegető feliratról. Ha Oláh Lajos nagyjából itt befejezi a mondandóját, akkor nincsen jó érzésű polgár, aki ne értett volna vele egyet, ám a szocialista politikus úgy érezhette, eljött az idő, amikor végre bekerülhet a nagyok közé. "Magyarországon a mai nappal, Balmazújvárosban kezdetét vette a Fidesz népszavazási kampánya, amely a jelek szerint durva és vészjósló lesz" - jelentette be ezért Oláh Lajos, ami olyan szép nagy kerek ökörség, hogy az ember menten meg is feledkezik az alapsztoriról. Vagyis, hogy a szocialistákat sérelem érte.

 

Durva, vészjósló és MSZP-s 

 

Ezek azok a pillanatok, amikor a választópolgárnak elmegy a kedve az egész demokráciától. Amikor a hírekre figyelő honpolgár úgy érzi: jó lenne ott állni szemtől-szemben Oláh Lajossal, és így egyenesbe megkérdezni tőle, hogy mire volt jó ez az egész? Hogy csupán azért, mert egyszer bejött a 23 millió romános rémhírterjesztés, most már mindig ez lesz a végső próbálkozás? Megéri az a kétszázaléknyi, pillanatokra visszahódított baloldali szavazó az általános hisztériát?

Szóval Balmazújvárosban tényleg elindult a durva és vészjósló népszavazási kampány. Csak nem a Fideszé.

 

C-PRESS - hetivalasz.hu

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Az élet most van
  Régi szép idők? Bezzeg az én időmben! - ma már nemigen hallod ezeket a nosztalgikus sóhajokat. Talán már nem is tűnnek olyan szépnek a régi idők, talán már nincs is mire azt mondani, hogy bezzeg. Elkopnak a régi emlékek, egyre kevesebben idézik a régvolt eseményeket, azokat a híres békeidőket.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.április 5-től 11-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-04-05
  Ma kreatívan gondolkozunk. Ma keringési rendszerünk lehet érzékenyebb, különösen akkor, ha általában sokat eszünk, és már régen elszoktunk a mozgástól. Ha vissza szeretnénk szerezni a fittségünket, akkor haladjunk kis lépésekben.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.április 4-től 10-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-04-04
  Ma pozitív hangulatban, optimistán töltjük a napot. Még az sem zavar túlságosan, ha nehéz munkát végzünk és túl sok teendő van a vállunkon. Úgy érezzük, hogy győzelem koronázza a lépéseinket. Ma érzékenyebb lesz a keringési rendszerünk, így nem célszerű túlhajtanunk magunkat. Akinek szívproblémái vannak, vigyázzon jobban magára, ne rohanjon, adjon magának több időt. Szívünk védelme érdekében fontos, hogy koleszterin szintünket rendben tartsuk.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek