Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Fodort roma kisebbségi vezető szidalmazta Tápiószecsőn
2007-10-15 21:55
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Fodor GáborA környezet károsításával kapcsolatos bűnözés visszaszorítására megerősítik a zöld hatóságot, s a meglévő 1300-as ellenőr létszámot 450 fővel bővítik - jelentette be Fodor Gábor szombaton a Pest megyei Tápiószecsőn egy illegális hulladéklerakónál tartott hatósági szemle alkalmából. Fodor akcióját a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője zavarta meg, aki szidalmazta a minisztert.

 

 

A környezetvédelmi tárca vezetője elmondta, hogy becslés szerint jelenleg hozzávetőleg 10 ezer, a tápioszecsőihez hasonló kisebb-nagyobb illegális lerakó működik az országban, amelyek felszámolására összefogásra van szükség. Ezért a tárca együttműködést kezdeményezett az ORFK-val és a Legfelsőbb Bíróság elnökével is felvette a kapcsolatot a jogszabályi háttér megerősítésére. „Nulla toleranciát hirdetünk" - tette hozzá.

A miniszter arról is szólt, hogy a tárca 2008-ban előreláthatóan az ideinél 18 milliárddal több, összesen 90 milliárd forinttal gazdálkodhat, és ebből a többletpénzből jut majd egyebek mellett az illegális hulladéklerakók felszámolására, az EU által előírt normák szerinti tárolóhálózat kialakítására. A tápiószecsői illegális hulladéklerakónál tartott hatósági szemle eredményeként pedig egy jegyzőkönyv készült, amelyben a Közép- Dunavölgyi Környezetvédelmi Felügyelőség felszólítja a helyi önkormányzatot a lerakó megszüntetésére és a rekultivációt célzó intézkedési terv elkészítésére - hívta fel a figyelmet Fodor Gábor.

Bácsics: Csak az SZDSZ-t akarod népszerűsíteni

A szemlét egy incidens zavarta meg, amelynek során Bácsics Gyula, a helyi roma kisebbségi önkormányzat vezetője szidalmazta a minisztert. Állítása szerint a hulladéklerakó felszámolására a tárca eddig egy fillér támogatást sem adott az anyagi gondokkal küszködő önkormányzatnak, és Fodor Gábor a szemlével csupán az SZDSZ népszerűsítésére törekszik. A helyszínen rendőrök is megjelentek, ám nem került sor intézkedésre.

Fodoron egyszer már számon kérték a kormány ígéreteit


Fodor Gábort nem először inzultálták. Mint ismert, a zöldtárca vezetője júliusban öszeszólakozott az utcán egy hajléktalannal, aki folyamatosan szidalmazta és becsmérelte őt. A férfi fideszesnek titulálta és trágárságokat vágott a szabad demokrata politikus fejéhez. A hajléktalan a kormány ígéreteit is számon kérte tőle, mellesleg felhívta a figyelmét: nem közterületen kell beszélni, hanem a parlamentben. Fodor végül odament a férfihez és azt mondta neki, hogy akkorát kap a fejére, hogy elszáll tőle. A hajléktalan beszólásait egyébként azzal indokolta, hogy hat gyermeke van.

C-PRESS - (mti, MNO)

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Az élet most van
  Régi szép idők? Bezzeg az én időmben! - ma már nemigen hallod ezeket a nosztalgikus sóhajokat. Talán már nem is tűnnek olyan szépnek a régi idők, talán már nincs is mire azt mondani, hogy bezzeg. Elkopnak a régi emlékek, egyre kevesebben idézik a régvolt eseményeket, azokat a híres békeidőket.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.április 5-től 11-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-04-05
  Ma kreatívan gondolkozunk. Ma keringési rendszerünk lehet érzékenyebb, különösen akkor, ha általában sokat eszünk, és már régen elszoktunk a mozgástól. Ha vissza szeretnénk szerezni a fittségünket, akkor haladjunk kis lépésekben.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.április 4-től 10-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-04-04
  Ma pozitív hangulatban, optimistán töltjük a napot. Még az sem zavar túlságosan, ha nehéz munkát végzünk és túl sok teendő van a vállunkon. Úgy érezzük, hogy győzelem koronázza a lépéseinket. Ma érzékenyebb lesz a keringési rendszerünk, így nem célszerű túlhajtanunk magunkat. Akinek szívproblémái vannak, vigyázzon jobban magára, ne rohanjon, adjon magának több időt. Szívünk védelme érdekében fontos, hogy koleszterin szintünket rendben tartsuk.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek