Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
A Fidesz és a Magyar Gárda: kiderül az igazság?
2007-09-27 11:44
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A Fidesz és a Magyar Gárda: kiderül az igazság?Tovább bonyolódnak a győri ügyek: a "NE-Felejcs" Polgári Egyesület tagjai már nemcsak szimpátiájukról, támogatásukról biztosítják a Magyar Gárdát. A napokban az egyesület még tagtoborzást is szervezett a Gárdának - mindezt a Fidesz-közeli egyesület rendezvényén.

 

A helyiek tudatos provokációnak minősítik, hogy miután Borkai Zsolt fideszes polgármester visszamondta megjelenését egy Magyar Gárda-ellenes békés demonstráción, a "NE-Felejcs" tagjai a Gárdába való belépésre buzdító kiadványt osztottak egyik rendezvényükön.

Dr. Molnár Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő - a feszültnek mondható politikai légkörben - levélben kérte Borkai Zsoltot, Győr polgármesterét, hogy polgármesteri hatáskörében terjessze elő: a soron következő Közgyűlés vegye napirendjére és tárgyalja Fehér Imrének, a "NE-Felejcs" Polgári Egyesület szakmai tanácsadójának visszahívását az INSZOL Zrt. Igazgatóságából, ahol Győr lakosságát, közvéleményét képviseli.

"A Magyar Gárdát nyilvánosan támogatásáról, szolidaritásáról biztosította a győri Ne-Felejcs Polgári Egyesület. Az az egyesület, amelynek szakmai tanácsadója, Fehér Imre a győri Közgyűlés döntése értelmében a várost képviseli az INSZOL Zrt. Igazgatóságában" - indokolta kérését Molnár Csaba.

Úgy véli, a Magyar Gárda egy szélsőséges csoport, mely áthágta a tisztességes politikai kultúra határait azzal, hogy "félkatonai alakulatokat toboroz, lőgyakorlatokat tervez, felesketi, egyenruhába bújtatja tagjait", ezt pedig nem támogathatja olyan személy, aki Fehér Imréhez hasonlóan közfeladatának ellátása során egy egész város nevében hoz döntéseket.

Amint arról a STOP már korábban beszámolt, a Magyar Gárda szeptember 19-ei, győri bemutatkozó rendezvényén a "NE-Felejcs" Polgári Egyesület rendezvényén erkölcsi támogatásáról, szolidaritásáról biztosította a Gárdát. Az egyesület emellett szorosan együttműködik a helyi Fidesszel - a szeptember 21-ei "NE-Felejcs" fórumon részt vett Simon Róbert alpolgármester is.

A kérdés már nem is az, hogy mi köze van a Fidesznek a "NE-Felejcs" Polgári Egyesülethez vagy a Magyar Gárdához. Azzal, hogy a párt helyi képviselői hivatalosan nem foglalnak állást, csak sejtetni engedik, hogy mely egyesületekkel működnek együtt, csak teret adnak a találgatásoknak. Ebből pedig sem ők, sem a helyi kormánypárti képviselők, sem az események során véleményüknek hangot adó közszereplők nem profitálnak.

 

C-PRESS - STOP 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek