Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Romákat provokált egy férfi Forrón
2007-08-21 21:30
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Romákat provokált egy férfi ForrónKamionjával a házak közvetlen közelébe ment, veszélyes fordulókat tett az utcákon, és a házak előtt álló, beszélgető emberek előtt vészfékezett, így provokálta a romákat egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Forrón hétfőn délután.

 

 

Senki sem sérült meg, anyagi kár nem keletkezett. A rendőrség megerősítette, őrizetbe vettek egy kamionsofőrt, aki ittasan vezetett a településen.

Lakatos Zoltán, a forrói kisebbségi önkormányzat elnöke, települési képviselő a Független Hírügynökségnek elmondta, a férfi délután előbb gyalog ment a település romák lakta utcájába, és hangosan gyalázta őket. Nem sokkal később kamionnal tért vissza, és veszélyes manőverekkel félemlítette meg őket. Az erősen ittas férfit az utcában lakók szedték ki a teherszállítóból, majd értesítették a rendőrséget.

Az állítólag Vác környéki, 35-40 év közötti sofőr Lakatos Zoltán szerint a kamionstop miatt a forrói benzinkút melletti parkolóban vesztegelt, és a napot a közeli sörözőben töltötte. Hogy miért támadt a romákra, egyelőre nem tudni. A településrészen 100-150 ember gyűlt össze az eset hírére, de nem történt semmilyen atrocitás.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek megerősítette, az encsi rendőrkapitányság őrizetbe vett egy férfit, aki erősen ittas állapotban kamionnal emberek közé hajtott. Senki nem sérült meg. A férfi kihallgatása jelenleg is tart.

 

C-PRESS - hirszerzo.hu 

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek