Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Hiteleznék a vizitdíjat a Komárom-Esztergom megyei romáknak?
2007-08-11 10:01
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Hiteleznék a vizitdíjat a Komárom-Esztergom megyei romáknak?A Komárom-Esztergom megyei község, Bajna kisebbségi önkormányzata vizsgálja, hogy miként hitelezhetné a helyi romáknak a vizitdíj összegét. Úgy látják ugyanis, hogy a rossz szociális helyzetben élők közül többen akkor sem fordulnak orvoshoz, ha indokolt volna, mert nem tudják kifizetni a 300 forintos vizitdíjat.

 

Az önkormányzat neve elhallgatását kérő képviselője a Magyar Nemzetnek azt mondta: még nem tisztázták, milyen jogi lehetőség kínálkozik effajta segítségnyújtáshoz. Azt biztos, hogy nem hagyhatják, hogy valaki anyagi nehézség miatt ne jusson orvoshoz - tette hozzá.

Eddig egyébként rendkívül kevesen igényelték vissza az országban a huszadik orvoslátogatás után visszajáró díjat - írja lapunk.

Több oka lehet annak, hogy egyelőre kevesen igényeltek vissza vizitdíjat – hangsúlyozta Ari Lajos, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgatója, aki korábban miniszteri biztosa volt a vizitdíj bevezetésének. Elmondta: sokan nem akarnak 300 forintért alkalmanként sorba állni a hivatalban, inkább kivárják az év végét, s egyszerre nagyobb összeget kérnek majd vissza.

A huszadik alkalom után ugyanis alkalmanként is visszaigényelhető a pénz, de akár összegyűjthető több is. Hozzátette azt is, hogy egyelőre még csak fél év telt el az esztendőből, s úgy tűnik, egy átlagember ennyi idő alatt még nem volt hússzor orvosnál.

Az Egészségügyi Minisztériumnál nem tervezik a visszaigénylés szabályainak módosítását.

C-PRESS - MNO - (Magyar Nemzet)

 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek