Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Amikor még nem kellett védeni a magyar miniszterelnököt
2007-07-30 10:59
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Amikor még nem kellett védeni a magyar miniszterelnökötTeljesen hülyének néz bennünket, azt hiszi, bevesszük a meséit, csak rá kell nézni, nem érdekli semmi más, mint a pénz meg a hatalom, akár a többi politikust, az egész nem egyéb, mint a nép vakítása.

 

 

Szombat délelőtt tíz óra tájban aprócska személygépkocsi fékez a Visegrád-Nagymarosi komp rámpáján, orrhossznyival késve le az éppen kifutó hajót. Fiatal házaspár száll ki az autóból két kisgyerekkel, az apa a pénztárhoz lép, megveszi a jegyeket, miután udvariasan megérdeklődte, nem parkol-e tilosban a kocsijával. Azután a pár lépéssel arrébb található kávézó terasza felé veszik az irányt, rendelnek és a férfi az újság olvasásába temetkezik.

 

Amikor még nem kellett védeni a magyar miniszterelnököt 

 

Szokásos hétvégi családi idill, gondolhatnák a szomszédos asztaloknál ülők, ám a férfi arca valahonnan ismerős. Az lehetetlen, a magyar miniszterelnök kísérők nélkül egy teljesen hétköznapi autóval, ebben a világban? Na jó, alig egy éve, hogy elnyerte a választók többségének szavazatát, de ellenfelei láthatóan azóta sem nyugodtak bele a vereségbe, ezért semmitől sem riadnak vissza, hogy a népet ellene hangolják. Nem válogatnak az eszközökben, és ha most valamelyik begőzölt fejű hívük megragadná az alkalmat, ott a fiatalasszony, a két kisgyerek.
 
A terasz közönsége láthatóan megosztott, aggódó, simogató pillantások innen, gúnyosan kíváncsiskodók amonnan, ez utóbbiak gesztusaiból eleinte mintha valami elismerésféle is kiérződne: ide mer jönni, egyedül, ez.
 
Aztán a közönség egymást méregeti, na, lesz-e képe valakinek megtörni az idillt, elvégre nagy a csábítás, aligha adódik még egy ilyen alkalom az életben: a miniszterelnök testközelben. Talán lehetne neki gratulálni, dicsérettel illetni valamely ügyesebb húzását, kitartásra bíztatni,  jó tanácsokkal ellátni, netán kérni is valamit, vagy csak egyszerűen törleszkedni, autogramot szerezni személyes emléknek.

Teljesen hülyének néz bennünket, azt hiszi, bevesszük a meséit, csak rá kell nézni, nem érdekli semmi más, mint a pénz meg a hatalom, akár a többi politikust, az egész nem egyéb, mint a nép vakítása � gondolják egyesek, s azt is, hogy milyen kirívó, hogy a kormányfő itt sorba áll a kompnál, mintha nem hozathatna magának akár rögtön egy helikoptert, persze közpénzből.

Azután a pöfögő motorral közeledő komp tereli másfelé a figyelmet,  nem történik semmi különös, a terasz közönsége felkászálódik és a krónikás  megállapítja, hogy az Úr 1999-ik esztendejében, Orbán Viktor miniszterelnöksége idején a megannyi indulat ellenére még a maitól lényegesen eltérő volt a helyzet az országban.

 

C-PRESS - HetiVálasz 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek