Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kiss Péter több párbeszédet ígér
2007-06-20 10:57
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Kiss PéterKevesebb beszédet és több párbeszédet ígért Kiss Péter Miniszterelnöki Hivatalt (MeH) vezető miniszterjelölt keddi meghallgatásán az Országgyűlés Emberi Jogi, kisebbségi, Civil- és Vallásügyi Bizottsága előtt. A testület 10 igen, 8 nem és 1 tartózkodás mellett támogatta Kiss Péter kinevezését.

 

 

 

A miniszterjelölt arra kérte az ellenzéki politikusokat, hogy ne feltétlenül a kormányt, az MSZP-t, vagy az ő személyét támogassák, hanem a konkrét kisebbségi, emberi jogi és vallásügyi kérdéseket.

Kiss Péter jelenlegi szociális miniszter elmondta: romaügyben a jelenlegihez hasonlóan négy pillérre építi politikáját: oktatás, foglalkoztatás, lakhatás és egészségügy. A szocialista politikus ugyanakkor hozzátette: minden kisebbségnél erősíteni szeretné a kulturális autonómiát, elsősorban a kulturális intézmények és a média támogatásával.

Ellenzéki kérdésre válaszolva Kiss Péter hangsúlyozta: azért volt szükség a kormányátalakításra, mert így szervezettebben folyhat a munka a kormányon belül és talán több megoldási lehetőséget is ki lehet majd dolgozni egy adott kérdésre. "Ma ugyanis mindenki tudja mi lesz holnapután, az azonban nem teljesen világos, hogy addig mit kell csinálni" - fogalmazott a miniszterjelölt.

A tavalyi augusztus 20-i állami ünnepségen történtekre reagálva Kiss Péter kiemelte: még júliusban kezdeményezéssel fog élni a tömegrendezvények nagyobb biztonsága érdekében, részleteket azonban nem árult el.

Balog Zoltán (Fidesz) a bizottság elnöke az ülés végén kijelentette: az ellenzéki párt alapvetően támogatja Kiss Péter személyét, inkább a kormánnyal és a kormányátalakítással van problémája: "ha egy romos épület egyik ablakszárnyát beüvegezik, attól még nem kell házszentelőt tartani" - fogalmazott a fideszes képviselő.

C-PRESS - HírTV - FH

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek