Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Bemutatták az új kormányszóvivőket
2007-06-17 21:21
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Bemutatták az új kormányszóvívőketBemutatták az új kormányszóvivőket. Immár hivatalosan is Budai Bernadett és Daróczi Dávid a poszt várományosai. Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára szerint a két új szóvivő helyt fog állni.

 

 

 

Gál J. Zoltán szerint olyan embereket választottak kormányszóvivőnek, akik nem szópárbajban edzettek, nem közszereplők, akiknek nem múltjuk, hanem jövőjük van. A 28 éves politológus, Budai Bernadett elmondta: kinevezésével közelebb kívánja hozni az emberekhez a politika világát.

- Szeretnék kormányszóvivőként tenni azért, hogy a kiinduló okok, a folyamat, a döntések, és végül a cél eljusson az emberekhez, hogy megérezzék, hogy mit miért tesz a Gyurcsány-kormán  - nyilatkozta.

A 35 éves Daróczi Dávid, aki korábban újságíróként, az utóbbi két évben pedig a Kormányszóvivő  Iroda vezetőjeként dolgozott, azt mondta: sorsfordító időszak előtt áll Magyarország, ám sikereket kizárólag a kormánykoalíció segítségével lehet elérni.

- Ezt a lehetőséget, hogy ki tudjuk aknázni, nem csak a politikusok felelőssége, ezért tennie kell minden embernek. Én a magam részéről itt e mögött a pulpitus mögött tenni fogok, ezért dolgozom - mondta.

Az új kormányszóvivők hivatalosan hétfőtől töltik be posztjukat.

Az ellenzék reakciója

Ha egy romlott árut újracsomagolnak, attól az még ártani fog az egészségnek, az ugyanis, hogy Magyarország válságban van, és hogy az emberek szembefordultak a kormánnyal, az nem kommunikációs kérdés, hanem tény - így reagált a Fidesz szóvivője a két új kormányszóvivő bemutatására.

Szijjártó Péter szerint jól mutatja a kormányon belüli káoszt és fejetlenséget, hogy három és fél hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy találjanak olyan embereket, akik elvállalták a szóvivői pozíciót.

- Nem kormányszóvivő kérdése az, hogy az ország válságban van, nem kormányszóvivő kérdése az, hogy az emberek megvonták bizalmukat a kormánytól és nem kormányszóvivő kérdése az, hogy az emberek élete napról-napra nehezebbé válik és az sem kormányszóvivő kérdése, hogy Gyurcsány Ferenc hazugságainak árát az emberekkel fizetteti meg - mondta Szijjártó Péter.

A Fidelitas Országos Választmányának hétvégén megválasztott elnöke, Koszorús László felszólította az Országos Választási Bizottságot, hogy ne teljesítse a kormány politikai megbízásait, és ne akadályozza a Fidesz által kezdeményezett népszavazás megtartását.

 

C-Press - Dunatv.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek