Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png
Muszatics Péter helyreigazítási kérelme - C-PRESS válasz Muszatics Péternek
2007-03-09 01:00
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Image 

 

Tisztelt Szerkesztőség,

elképedve olvastam cikküket a Rádió C-ről.
Szerzője valótlanul állítja, hogy én, Muszatics Péter mintegy 30 millió Forintot vettem fel a rádiótól. Ez az állítás minden alapot nélkülöz. A rádió többi dolgozójával együtt több hónapja én sem kaptam fizetést. Cikkük állítása nem igaz. Kérem, a jövőben ellenőrizzék megjelenő állításaik valóságtartalmát.

Üdvözlettel
Muszatics Péter
Rádió C

 

 

 

Csapdában a Rádió C
Kincs, ami nincs
C-PRESS - 2007. március 5.


"A C-PRESS birtokába jutott egy információ, amelynek valóságtartalmát Fátyol Tivadarnak, a Rádió C Kht. ügyvezető igazgatójának, valamint a tulajdonosi testületnek kellene igazolnia, vagy cáfolnia: „Mindeközben - szintén a tulajdonosok által közölt információk szerint - Fátyol, és néhány tanácsadója, többek között Muszatics Péter, aki az Európai Roma Televízió projektjében is dolgozik, nagy összegű kölcsönöket vettek fel a rádió kasszájából. Többek között ez magán célú "hitelezés" vezetett odáig, hogy a roma rádiónak egy hónapra szüneteltetnie kell az adást."

C-PRESS megjegyzés:

Tisztelt Muszatics Úr!

Az Ön helyreigazítási kérelmének tisztelettel teszünk eleget, sőt nemcsak Önnek, hanem bárkinek, aki szerkesztőségünkhöz fordul, és az adott témával kapcsolatosan véleménye, aggálya van.

Értetlenül állunk az Ön felvetése és kérelme előtt, mivel a C-PRESS Hírügynökség soha nem állította, hogy Ön 30 millió forintot vett fel a Rádió C kasszájából magánhitelként. Amennyiben a fenti idézetből Önnek ez tűnik ki, akkor kérjük, olvassa és értelmezze újra a cikket.

De ha már képbe került, és Ön és a C-PRESS között elindult valami diskurzus, akkor:

Tisztelettel kérjük, hogy cáfolja meg azt egyértelműen, hogy nem 30 milliót, se 29 milliót, sőt egy fillért sem vett fel a Rádió C kasszájából magáncélra, magánhitelként.
A C-PRESS Hírügynökség megnézte a www.radioc.hu weboldalt, ahol a következő munkatársakat találta név szerint: Balogh István Szilveszter, Ignácz József, Halper László, Lakatos Nándi, László-Bencsik Judit, Papinot Ferenc, Ponczók „Gipsy” Béla. Sajnálattal közöljük, az Ön nevét mint munkatársat nem fedeztük fel, továbbá soha nem hallottuk, hogy Ön milyen munkát, mennyiért és kinek végez, hogy oda sorolja magát a Rádió C munkatársai közé, akik sorban állnak fizetésükért. Tehát a kérdéseink a következők:

a. Ki alkalmazta Önt, milyen szerződése van (határozott, határozatlan)?
b. Mióta dolgozik, és milyen munkakörben a Rádió C-nek?
c. Mennyi a havi fizetése, mennyivel tartozik Önnek a Rádió C?
d. Hol lehet az Ön munkáját látni, kontrollálni?

Tisztelettel szeretnénk megjegyezni, hogy sem az Ön, sem más zsebében nem szeretnénk turkálni, de elképesztőnek tartjuk, hogy teljesítmény nélkül, láthatatlan munkával azon munkatársak közé sorolja magát, akiket eddig nap mint nap hallottunk a rádióban teljesíteni, műsort vezetni, akik jogosan, munkájuk miatt várják fizetésüket, és akik miatt biztos, hogy nem következett be a Rádió C anyagi csődje.

Továbbá meg szeretnénk jegyezni Önnek és a Rádió C vezetésének, hogy nem ellenségképet keresünk, hanem felelősöket a kialakult helyzetért, és tiszta szakmai, morális roma rádiót és viszonyokat szeretnénk látni.

A C-PRESS Hírügynökség továbbra is fenntartja, hogy segítő szándékkal lép fel a Rádió C mellett annak érdekében, hogy a rádió fennmaradjon, garantált legyen a működőképessége, működésének szakmai színvonala végre tárgyalható legyen, és hogy a romák valóban magukénak érezhessék.

Tisztelettel várja a C-PRESS az Ön megszólalását, válaszait a feltett kérdésekre. Amennyiben Ön valóban a Rádió C munkatársa, örülnénk, ha közzétenné a Rádió C további működésével kapcsolatos elképzeléseit, terveit, javaslatait; ezeket megosztaná a C-PRESS olvasóival, és részt venne egy olyan párbeszéd elindításában, amely hozzásegítené a Rádió C-t egy kiegyensúlyozott és szakmailag is elfogadható működéshez.

Tisztelettel:
C-PRESS Szerkesztősége
2007. március 9.


Kapcsolódó anyagok:

Csapdában a Rádió C - Kincs, ami nincs
C-PRESS - 2007. március 5. 

 

 

 
 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek