Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Civilek a tömegoszlató rendőrök között?! - Kökényesi Gábor rendőrségi rohamsisakban
2006-10-27 12:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
HírTvKökényesi Gábor rendőrségi rohamsisakban.
Kirúgta a roma C-Press Hírügynökség a rohamrendőrök arcát törölgető kommunikációs és stratégiai igazgatót. Kökényesi Gáborra a Hír Televízió operatőre figyelt fel az október 23-ai tömegoszlatásnál.

 

 

 

 

Ő volt az, aki több fiatalhoz hasonlóan civil ruhában, időnként pedig rohamsisakban kente az attakban részt vevő rendőrök arcát könnygáz-semlegesítővel. Viselkedését a hírügynökség is megtévesztőnek tartja, és a történtek után objektivitását is megkérdőjelezi. Ezért a C-Press-t működtető alapítvány kuratóriuma azonnali hatállyal megszüntetette vele az együttműködést.

 

Get Flash to see this player.

 

 

A C-PRESS Hírügynökség a bemutatott felvételekből és a HírTV 2006. október 27-i híradójából értesült arról, hogy Kökényesi Gábor, aki Hírügynökségünknél társadalmi munkában kommunikációs és stratégiai igazgatói feladatokat látott el, 2006. október 23-án és azt megelőzően az MTV székház ostrománál aktív szerepet játszott.

A 2006. október 23-án készült felvételeken jól látható, hogy Kökényesi Gábor a rohamrendőrök között rendőrségi rohamsisakban, bevetési kesztyűben, civil ruhában volt.

A C-PRESS Hírügynökségnek a fenti eseményekhez semmilyen köze nem volt, illetve az adott időben megbízást Kökényesi Gábor részére nem adott, az eseményeken való részvételéről tudomása nem volt.

Hangsúlyozzuk, hogy Kökényesi Gábor a felsorolt eseményeknél nem, mint a C-PRESS Hírügynökség munkatársa, hanem magánemberként vett részt.

A C-PRESS Hírügynökségnek a rendőrséggel semmilyen kapcsolata, együttműködése nincs, munkatársai újságíróként (sárga mellény, PRESS felirat) objektíven, megbízás alapján tudósítanak az eseményekről, így elfogadhatatlannak tartjuk, és elhatárolódunk attól, hogy főleg egy felfokozott társadalmi helyzetben Kökényesi Gábor civilként a rendőrök között, rendőrségi felszerelésekben jelenjen meg, és megtévesztően viselkedjen.

Szerepe és viselkedése számunkra is megtévesztő, objektivitása megkérdőjelezhető, így a C-PRESS Hírügynökséget működtető C-PRESS Média Alapítvány Kuratóriumának döntése alapján Kökényesi Gáborral az együttműködést azonnali hatállyal megszünteti, és munkájára a továbbiakban semmilyen formában nem tart igényt.


Csík Tamás
C-PRESS Hírügynökség
főszerkesztő

Budapest, 2006. október 31.

 

C-PRESS - Hírtv

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Itt az ideje a kitárulkozó, szellemes kommunikációnak
  Május 21-én délelőtt 10 órakor az Ikrek jegyébe lép a Nap együtt a Merkúrral. A most kialakuló, nyárkezdeti együttes lépés főleg a levegős jegyűek: Ikrek, Vízöntő és Mérleg kedélyét borzolja fel, jó értelemben. És mindazokét, akik kereskedelemben, logisztikában, informatikai területen dolgoznak.
  image
 • Heti általános horoszkóp 2019.május 21-től 27-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-05-21
  Ma nagyon komolyan vesszük a feladatainkat, minden erőnkkel a feladatainkra koncentrálunk. Még azt sem bánjuk, ha jóval több munkánk adódik, mint máskor. Sajnos nem figyelünk magunkra, még enni is elfelejtünk. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem alkalmas rá, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Egyébként is fáradtnak érezzük majd magunkat, és lehet, hogy nem is esik jól a mozgás a mai napon. Semmiképpen se erőltessük a testmozgást!
 • A mágia története
  A mágia, az ezotéria napjainkban reneszánszát éli. Rengetegen tanulmányozzák a letűnt korok szellemi kincseit, elsősorban Atlantiszét. A sziget elképzelhetetlenül nagy tudással rendelkezett. Később olyan személyek adták tovább a mágia tudományát, mint Hermész Trisztmegisztosz, Tóth és Mózes.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.május 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek