Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
FELHÍVÁS
2006-03-14 23:00
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

ImageA C-PRESS Hírügynökség Citromos Aranyrák-díjat alapított.

A Citromos Aranyrák-díjat megkaphatja a cigánytársadalom és a cigányértelmiség javaslata, döntése alapján azok a politikusok, pártok, önkormányzatok, köztestületek, CKÖ-k, intézmények, újságírók, médiák, fotósok, munkaadók, társadalmi civilszervezetek és magánszemélyek, akik cigányokról döntenek, írnak, beszélnek.

 

 

Akik a cigányügyben dolgoznak, cigányokból élnek, a cigányokat kutatják, a cigányokat ábrázolják - fotózzák.

 Akik a cigányközéletet és a roma sajtószabadságot hátráltatják, ellehetetlenítik, munkájukat gátolják, szabotálják.

Továbbá mindenki, aki tevékeny részese a magyar társadalomnak és munkája, cselekedete, döntése, teljesítménye rasszista, kirekesztő, cigányellenes.

Szavazni lehet a legnagyobb politikai hazugságok, megszólalások, megbotránkoztató, felháborító, pofátlan beszólások, kedélyborzoló kezdeményezések, események, nevetséges vagy éppen megalázó képek „szerzőire”, tehát bárkire, akinek megnyilvánulása hátrányosan érinti, vagy szándékosan negatív módon ábrázolja, mutatja be a cigányságot, bármely módon.

Szavazni és javaslatot küldeni három kategóriában lehet:

- POLITIKA
- KÖZÉLET
- KULTÚRA
Először a 2005-ös Citromos Aranyrák-díj odaítéléséhez kérjük a segítségeteket.
A Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre várjuk a jelöléseket – 2005-ös fotókat, cikkeket, videókat, bármilyen anyagot, megjelölve a szerzőt, és minden esetben a megjelenési formát, eseményt.

Ezt a C-PRESS Hírügynökség a weblapján közzéteszi, a Citromos Aranyrák-díj blokkban.

Továbbá várjuk az olvasók javaslatát (2006. április 30-ig), hogy a Citromos Aranyrák-díj zsűrije kikből álljon.

Javaslatokat várunk a fenti e-mail címen az olvasóktól, valamint társadalmi civil szervezetektől, CKÖ képviselőktől, a roma médiában dolgozó munkatársaktól, kollégáktól.

A Citromos Aranyrák-díjat a zsűri minden év május utolsó vasárnapján adja át a „győzteseknek”, az olvasók véleménye és javaslata alapján.


Budapest, 2006. március 15.

 

C-PRESS 

 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek