Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Orbán lesz az MSZP kampánycélpontja
2006-01-06 10:20
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Orbán ViktorHa szorossá válik a verseny, a szocialisták nem válogatnak az eszközökben

 

A közeljövőben nem tervezik negatív kampány beindítását a Köztársaság téren, mert úgy vélik, hogy az MSZP erős társadalmi támogatottsága ezt most nem indokolja. 

 

Ennek ellenére – amint azt a történelmi példák mutatják –, ha szoros választási versengésre van kilátás, az MSZP nem fog válogatni az eszközökben.
Teljesen szétesett a még Ron Werber által megálmodott szocialista kampányalakulat: a csapatjáték. Azután, hogy az izraeli kommunikációs stratéga elhagyta az országot, illetve Tóbiás József korábbi kampányfőnök is kiszorult a szűken vett pártvezetésből, csak egyszer hívta össze Hiller István MSZP-elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a hírhedté vált rohamcsapatot, amelynek tagjai így a párt helyi kampánycsapataiban próbálják meg kamatoztatni tudásukat, a központtól függetlenül. Úgy tudjuk, hogy a Köztársaság téren a közeljövőben nem tervezik negatív kampány beindítását (a januárra tervezett szélkakas motívumra épülő kommunikációs offenzíva is kitolódik), mert úgy vélik, a szocialisták támogatottsága megfelelő. Szocialista informátoraink szerint a stratégia most az, hogy a Fideszről terjedjen el a „sárdobálásra” való hajlam, amit a Magyar Vizsla nevezetű kiadvánnyal kívánnak demonstrálni. Egyik forrásunk úgy látja, Sólyom László köztársasági elnök újévi, a társadalmi béke megőrzését hangsúlyozó beszéde is alátámasztja az MSZP jelenlegi stratégiáját, hogy a választók a nyugodt, párbeszédre képes politikai erő iránt nyitottabbak.

Mindettől függetlenül a párttól független médiumok, illetve balliberális gondolkodók várhatóan folytatják az elsősorban Orbán Viktor elleni érvelést a Fidesz vezetőjének démonizálásával. Erre utal Vásárhelyi Mária a hírszerző.hu-nak adott nyilatkozata, amelyben kifejti: „az úgynevezett Orbán-fóbiának érthető okai vannak: ha visszatérnek, nem egyszerű kormányváltás lesz, hanem a mindennapok legintimebb bugyraiba is betolakodnak, egészen a hálószobánkig jönnek; nemcsak a közéletet kívánják a saját arculatukra formálni, hanem a magánszférát is megpróbálják befolyásuk alá vonni”.

Többen úgy vélik azonban, hogy a szoros választási verseny miatt előbb-utóbb a szocialista korteskedés is durvulni fog, erre utalnak a párt hagyományai is. Az előző országgyűlési voksoláskor a „tények és hazugságok” című brosúrával, illetve 23 millió román megjelenésével riogató MSZP az EP-választásoknak háborús retorikával, „katonákkal” kívánt nekimenni. Az Index inkognitóban vett részt egy eligazításon, ahol az akkori kampányfőnök hangoztatta: „ezen a meccsen fair play díjat nem osztanak, nem érdekelnek az etikai és a választási kódexek”. Ebben a kampányban jelentetett meg a párt egész oldalas hirdetéseket, a „Fidesz hazugsággyáráról” rántva le a leplet. – Hatalomra éhes politikusaik megint sorozatban gyártják a rágalmakat, mindenkit sárral dobálnak, aki nem úgy gondolkodik, mint ők – reklámozták akkor önmagukat a szocialisták.

Malőr a tagkártyával. A Népszabadság a napokban cikket közölt az MSZP-ben bevezetendő új csipkártyás tagságiról, amellyel különböző kedvezményeket vehetnének igénybe a szocialisták. A plasztiklapot be is mutatta (hasonlóan a Heti Világgazdasághoz) a napilap. A Marczipán István nevére kiállított tagsági igazolványon egy mobilszám is fel volt tüntetve. A Magyar Hírlap írásából kiderült, hogy egy magánszemély telefonszámát sikerült – adatvédelmi szempontból aggályos körülmények között – nyilvánosságra hozni hazánk piacvezető újságjának. Az érintett személy a történteket „abszurdumnak, teljes őrületnek” minősítette, és jelezte: ügyvédjével konzultál, miképp vehetne elégtételt.

 

Magyar Nemzet

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek